• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Tok Muhtarlarla Buluştu

Başkan Tok Muhtarlarla Buluştu
İlkadım ilçe muhtarları ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, muhtarların belediye hizmetlerinin ifasında büyük rol oynadığını söyledi.

İlkadım ilçe muhtarları ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, muhtarların belediye hizmetlerinin ifasında büyük rol oynadığını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım ilçesindeki muhtarlar ile Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Tok, muhtarlarla yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti. Muhtarla buluşma toplantılarını yakından takip ederek önem verdiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Mahallelerimizin ve bizlerin gözü kulağı olan muhtarlarımıza yerel yönetimler olarak değer ve önem veriyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtara verdiği önemi hatırlatan Tok, daha sonra muhtara çalışmalar ve projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

BELEDİYE MUHTAR İŞ BİRLİĞİ

Muhtarların vatandaşların hizmet memnuniyeti noktasında büyük rol oynadığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "İlkadım ilçemiz gerek nüfusu gerek yerleşkesi noktasından Samsun şehrimizin merkezi halindedir. 61 mahallemizle büyük hizmetlere büyük projeler imza atmaya devam ediyoruz. Bu noktada mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde büyük rol üstlenen muhtarlarımızla bir arada olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Çünkü İlkadım'ı bir gövde olarak düşündüğümüzde muhtarlarımız belediyemizin mahallerimizde hizmete uzanan en güçlü kollarıdır. Muhtarlarımız gerek hizmetlerin tespitinde gerek uygulanmasında gerek vatandaşların hizmet memnuiyetinde büyük rol oynarlar. Muhtarlarımız doğrultusunda hangi mahallenin hangi hizmete ihtiyacı var neler tam neler eksik detaylı bir şekilde öğrenip istişare ederek hem vatandaşı memnun eden çalışmalara ve hizmetlere imza atıyoruz hem de memnun etmeyen çalışmaların önüne geçmiş oluyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti yerel yönetimlerin en büyük ödülüdür. İşte bu mutluluğun büyük payı muhtarlarımıza aittir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarımıza verdiği önemi ve değeri hiçbir zaman unutmamalıyız. Bizler de mahallelerimizin ve bizlerin gözü kulağı olan muhtarlarımıza yerel yönetimler olarak değer ve önem veriyoruz. Bu tür toplantılarımızı takip eden ve yakından ilgi gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

MUHTARLARIMIZLA HEP BERABERİZ

Başkan Tok ayrıca, "İlkadım Belediyesi olarak kurduğumuz Muhtarlıklar Müdürlüğümüz ile ilçe muhtarımız ile her zaman iletişim içindeyiz. Muhtarlarımızın isteklerini her noktada dinleyen personellerimiz mahallelerde gereken incelemeleri detaylı şekilde gerçekleştiriyor. Ayrıca ilçe muhtarlarımız ile her ay bir araya gelerek gerek çalışmalarımız gerek gündem hakkında detaylı bir istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Başkan Tok Muhtarlarla Buluştu

Başkan Tok Muhtarlarla Buluştu

Başkan Tok Muhtarlarla Buluştu

Başkan Tok Muhtarlarla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim