• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Toçoğlu Büyükşehir’in Kadın Personelleri İle Buluştu

Başkan Toçoğlu Büyükşehir’in Kadın Personelleri İle Buluştu
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ'nin kadın personelleri...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ'nin kadın personelleri ile bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ'de çalışan kadın personel ile bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı. Sapanca Özkum Tesisleri'nde gerçekleşen buluşmada Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, Toçoğlu'nun eşi Gönül Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz ile daire başkanları da yer aldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü Muazzez Saygıdeğer, "Kadına verilen değer ve yapılan yatırım bir ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Hayatı yoğuran, şekillendiren ve yön veren kadınlar olarak biz sadece çalışan değiliz. Aynı zamanda anneyiz, eşiz. En önemli görevimiz de gelecek nesillerin yetişmesine katkı sağlamaktır. Biz bugüne kadar Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'nu her zaman yanımızda hissettik. Kendisi şehrimizi her alanda dünya şehirleriyle yarışacak bir noktaya taşımaya gayret ediyor. Bizler de aynı motivasyonla kurumumuzun bu amaca ulaşacak bir niteliğe kavuşması için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Tüm personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu ise, "Bugün vesilesiyle bir kez daha Dünya üzerindeki tüm kadın ve çocukların sıkıntılarının sona ermesini temenni ediyoruz. Yeryüzündeki tüm kadınların yüzleri gülsün istiyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak bugüne kadar önemli işlere imza attık. Belediyemiz bir bütün olarak Türkiye'de dikkat çeken çalışmaları hayata geçirdi. Bunu birlikte başardık. Tam bir sorumluluk duygusu içerisinde, birlik ve beraberliğimizi koruyarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir ve SASKİ Genel Müdürlüğü genelinde değerlendirdiğimizde kadın personel sayımızın oldukça iyi olduğu görülüyor. Ortak bir motivasyonla çalışmaya devam ederek, şehrimizin öncü şehirler arasındaki yerini güçlendiriyoruz. Bunların yanı sıra, personelimizin çalışma ve yaşam koşullarını iyileştirme noktasında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu konuda yasal düzenlemeler de yapıldı, yapılıyor. Bu vesileyle bir kez daha tüm personelimiz özelinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu Büyükşehir’in Kadın Personelleri İle Buluştu

Başkan Toçoğlu Büyükşehir’in Kadın Personelleri İle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim