• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan STK’lara Projelerini Anlattı

Başkan STK’lara Projelerini Anlattı
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bugün STK temsilcileri ile Erguvan sosyal tesislerin de bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bugün STK temsilcileri ile Erguvan sosyal tesislerin de bir araya geldi. Keleş projelerini anlattı, STK'lardan destek istedi, yapılan hizmetlerin eleştirilmesine ise sitem etti.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yemekli toplantıda STK temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Keleş konuşmasına, zaman zaman sivil toplum kurumlarına yapılan işlerle ilgili bilgi vermeyi ihmal ettiğini söyleyerek başlarken, "geç kaldık özür diliyoruz" dedi.

Keleş, "Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. MÜSİAD ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Ziraat odası ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Esnaf odaları ile de hepsiyle birlikte olmasa bile zaman zaman bir araya geliyoruz. Her şekilde beraberiz ama özellikle bizim iş ve işlemlerimizle ilgili veya işlerimizle alakalı konularla alakalı topluca sizleri bir araya getirme fırsatımız olmadı. Bir de itirafta bulunmak gerekirse şahsım adına ve düzce Belediyesi adına bazı spekülasyonların da çoğalması bizim bu toplantıyı da bir anlamda mecbur etti" şeklinde konuştu.

Belediyenin projeleri arasında önem verdiğini söylediği ve STK'ların fikrini almak istediğini belirttiği mega projeleri anlatan Keleş, 3 sene içinde bu projelerin büyük kısmını bitireceğini ifade etti. Tahta üzerinde Düzce haritası çizen Keleş, Melen Su Park projesinden söz etti, 15 milyon TL'lik bir yaşam alanı oluşturulacağını söyledi.

Film platosu ve fuar kongre merkezinden söz eden Keleş, fuar merkezi için Türkiye'nin önemli iş adamları ile görüşüldüğünü söyledi. Keleş, eski sanayi kentsel dönüşüm projesini anlatırken 5 yıldızlı otelin içinde olduğu muhteşem bir proje olduğunun altını çizdi.

Belediyenin önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek projelerini de anlatan Başkan Keleş, projeler için STK temsilcilerinden destek istedi

Başkan STK’lara Projelerini Anlattı

Başkan STK’lara Projelerini Anlattı

Başkan STK’lara Projelerini Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim