• BIST 9902.07
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Soylu’ya Dişbudak’tan Ziyaret

Başkan Soylu’ya Dişbudak’tan Ziyaret
Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Dişbudak, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'yu makamında ziyaret etti.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Dişbudak, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'yu makamında ziyaret etti.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, makamında Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Dişbudak'ı ağırladı. Mustafa Dişbudak, ilçede yapılan hizmetler ve projelerden dolayı Başkan Bülent Soylu'ya teşekkür etti. Dişbudak, ziyarette yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğiniz günden itibaren menderes ilçemizin çehresi değişti. Bizi sevindiren geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yaptığınız projelerin çokluğu. İnşaallah projeleriniz tamamlandığında bizde üzerimize düşeni yapıp ilçemizin ve ilimizin tanıtımını yaparız. Ülkemize aldığımız şampiyonalara en az 15 ülke bin sporcunun katıldığı göz önüne alınırsa bu durum Menderes'imizin Dünya çocukları tarafından bilinmesi ve gönüllü turizm elçilerimizin çekirdekten yetişmesi anlamına gelecektir. Aslında Dünya Menderese yabancı değil 2011 yılında 86 ülkeden 120 kişinin katıldığı Dünya okul sporları yönetim kurulu toplantısını Özderemiz'de yaptık, şanssızlığımız sizin başkan olmamanızdı. İnşaallah bundan sonra yapılacak faaliyetlerle ilçemiz okul sporları için bir merkez olacaktır" dedi.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

"Menderes ilçesine yapılması gereken tüm gecikmiş hizmetlere el attık. İlçemizi kısa sürede vatandaşlarımızın istediği modernliğe getirmek için çalışıyoruz. Kayıp zamanı telafi etmek için gecemizi gündüzümüze kattık. En önemli yatırımlarımız da gençlerimiz ve çocuklarımız için. Bu anlamda okul spor faaliyetlerinin ilçemize yönlendirilmesinde mutlu oluruz. Federasyonunuz tarafından ülkemize alınacak dünya şampiyonalarına hangi branşta olursa olsun hem sportif tesisler hem konaklama hem de ulaşım açısından biz Menderes ilçesi olarak talibiz. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelecek sporcu öğrenciler sahilimizi doğal ve tabiat güzelliklerimizle sosyal sportif tesislerimizi ülkelerine gittiklerinde anlatacaklar bu da ilçemizin tanıtımı adına çok önemli olacaktır."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim