• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Şahin’den Şampiyon Sporculara Ziyaret

Başkan Şahin’den Şampiyon Sporculara Ziyaret
Samsun Bafra Belediye Başkan Zihni Şahin, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nde şampiyon sporcuları ziyaret etti.

Samsun Bafra Belediye Başkan Zihni Şahin, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nde şampiyon sporcuları ziyaret etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Emrah Çakır öğrencilerin sportif faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Çakır "Masa tenisinde Karadeniz Bölge birincisi olduk. Atletizmde de öyle. Bu ayın 28'inde masa tenisinde Türkiye finallerine gidiyoruz. Mayıs ayı içerisinde atletizm finallerine gideceğiz. Bizim hedefimiz birincilik almak, derecelerimiz iyi. Eğer derece alırsak yurt dışında da temsil hakkımız olacak. Yüzme eğitimlerimiz devam ediyor. Hızla tüm eğitimlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Okul aile birliği başkanı Mahmut Özkök ise, "Çocuklarımızın eğitim olanakları açısından şanslı olduğunu düşünüyoruz. Okulumuzun imkanları ve Bafra'mızın büyüklerinin ön açmasıyla spordan müziğe birçok alanda ciddi mesafe kaydettik. Emeği geçenlere teşekkür için şimdi buradayız" diye konuştu.

Özel eğitim öğretmeni Evrim Kaya "Otizmi anlamak aslında çocuklarımızla ilgili gelecekte yaşanması muhtemel birçok sorunu önceden planlamak demektir. Otizm şu an onunla yaşayanlardan çok, yaşaması muhtemel olanların sorunudur, yani bir ülke meselesidir. Lütfen bunun farkına varalım" ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü ve Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Dursun Dündar ise "Okul olarak, öğretmen ve velilerimizce kurulan derneğimiz sayesinde sağlam bir yapıya kavuştuk. Bu yapının bu sene her alanda başarıyla yürüttüğü çalışmalarını daha da geliştirerek sürdüreceğine inancımız tamdır. Başkanım okulun bugünlere gelmesinde çok büyük destekleriniz var. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştu.

Okul aile birliği tarafından desteklerinden dolayı Başkan Şahin'e anı olarak plaket ve belge takdim edildi. Okul öğrencilerinin aldığı başarıların kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Şahin de "Burada okul yöneticilerimiz, eğitimci arkadaşlarımız ve velilerimiz hep birlikte el ele vererek güzel bir aktiviteye imza atmışlar. Okula başarı getirmişler, bizleri bu fazlasıyla mutlu etti. Biz her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Ülkemizin geleceği olan bu öğrencilerimize ne kadar el uzatsak azdır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızdayım" açıklamasını yaptı.

Başkan Şahin’den Şampiyon Sporculara Ziyaret

Başkan Şahin’den Şampiyon Sporculara Ziyaret

Başkan Şahin’den Şampiyon Sporculara Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim