• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Başkan Pekdaş’a emek ödülü

Başkan Pekdaş’a emek ödülü
İzmir Kent Konseyleri Birliği Yönetimi, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a kente, kentliye ve kent konseylerine verdiği destek ve emeklerden ötürü teşekkür...

İzmir Kent Konseyleri Birliği Yönetimi, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a kente, kentliye ve kent konseylerine verdiği destek ve emeklerden ötürü teşekkür plaketi verdi.

Kent yönetimde katılımcılığı ön planda tutan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İzmir Kent Konseyleri Birliği Yönetimini ağırladı. Konak Belediyesi'nin Basmane'deki hizmet binasında gerçekleşen buluşmaya aynı zamanda Konak Kent Konseyi Başkanı da olan İzmir Kent Konseyleri Birliği Dönem Sözcüsü Hamit Mumcu, Genel Sekreter Mükerrem Çetin, Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Selman Boyacıoğlu, Buca Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Hakkı Serin ve Ege Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu Üyesi, Kuşadası Kent Konseyi Başkanı İsmail Tezgel ile Narlıdere Kent Konseyi Genel Sekreteri Zuhal Arabacı ile Konak Kent Konseyi Genel Sekreteri Alper Yağlıdere katıldı. Ziyarette kente dönük konular konuşulurken, birliğin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Başkan Pekdaş, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirirken, ilçede yürütülen hizmetler ve yatırımları detaylı olarak anlattı. Konak'ta halkın katılımcılığını ön planda tutan bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını dile getiren Pekdaş, kent konseyinin bu süreçte önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Kent konseylerinin halkla yerel yönetimler arasına köprü vazifesi de gördüğünü dile getiren Pekdaş, yapılan işbirlikleriyle ortaya çıkan iyi işlerin bu bağı güçlendirdiğini söyledi. Başkan Pekdaş, başta Konak Kent Konseyi üyeleri olmak üzere tüm katılımcılara emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Destek için teşekkür

Ziyarette İzmir Kent Konseyleri Birliği Yönetimi de verdiği destekler ve sergilediği örnek davranıştan ötürü Başkan Pekdaş'a teşekkür etti. Konak Kent Konseyi Başkanı da olan İzmir Kent Konseyleri Birliği adına Başkan Pekdaş'a, Ege Kent Konseyleri Birliği'nin kurulması sürecine katkılarından, kentliye, kent konseylerine verdiği değer ve emeklerden dolayı plaket takdim edildi. Ayrıca Kuşadası Kent Konseyi Başkanı İsmail Tezgel de kendi yazdığı "Atatürk gibi düşünmek" adlı kitabı armağan etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim