• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Özdemir’den Şeyh Uçara Ziyaret

Başkan Özdemir’den Şeyh Uçara Ziyaret
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Umre'den dönen Kadiri Tarikatı Şeyhi ve Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı Başkanı Seyyid Şeyh Muhammed...

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Umre'den dönen Kadiri Tarikatı Şeyhi ve Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı Başkanı Seyyid Şeyh Muhammed Uçar'ı ziyaret etti.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve beraberindeki heyet ile birlikte, Kutsal topraklarda umre vazifesini yerine getiren Şanlıurfa'nın Suruç İlçesindeki evinde ziyaretçileri kabul eden Kadiri Tarikatı Şeyhi ve Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı Başkanı Seyyid Şeyh Muhammed Uçar'ı ziyaret etti. Başkan Özdemir ve beraberindeki heyet Seyyid Şeyh Muhammed Uçar ile sohbet ederek yaşadığı duyguları paylaştı. İkram edilen zemzemden içip hurmadan yiyen Başkan Özdemir,'Allah kutsal toprakları ziyaret edip haç ve umre ibadetini yerine gitmek isteyip de gidemeyen tüm inananlara da nasip etsin inşallah" dedi.

Kutsal topraklardaki umre ibadetini tamamlayarak sağlıklı şekilde dönen Seyyid Şeyh Muhammed Uçar da, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Daha sonra Kadiri Tarikatı Şeyhi ve Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı Başkanı Seyyid Şeyh Muhammed Uçar'ın babası merhum Seyyid Şeyh Salih-i Kosan Hazretlerinin türbesinin bulunduğu Suruç İlçesine bağlı Kosan kırsal mahallesine Seyyid Şeyh Muhammed Uçar ve beraberindeki heyet ile Seyyid Şeyh Salih-i Kosan Hazretlerinin Türbesini de ziyaret edip, Fatiha bağışlayarak türbede incelemelerde bulunan Özdemir, Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı Başkanı Seyyid Şeyh Muhammed Uçar tarafından, Seyyid Şeyh Salih-i Kosan Hazretleri Türbesinin yanına yaptırılan 250 kişilik yatılı Kur'an Kursu inşaatını gezerek incelemelerde bulunarak Seyyid Şeyh Muhammed Uçar'a bölgedeki çocukların Kur'an eğitimi almaları için bölgenin en büyük yatılı Kur'an Kursu'nun inşası için başlattığı çalışmalar ve Araban İlçesi ve bölge halkına verdiği ilmi hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Özdemir’den Şeyh Uçara Ziyaret

Başkan Özdemir’den Şeyh Uçara Ziyaret

Başkan Özdemir’den Şeyh Uçara Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim