• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Başkan Keskin’den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür

Başkan Keskin’den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür
HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Durunkaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, beldelerinde ve civar köylerdeki yolların büyük bir çalışma sonucu ulaşıma açıldığını...

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Durunkaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, beldelerinde ve civar köylerdeki yolların büyük bir çalışma sonucu ulaşıma açıldığını ifade ederek, kendilerini yalnız bırakmayan karla mücadele ekiplerine teşekkür etti.

Hakkâri genelinde yoğun kar yağışı sebebiyle bütün yolların kapandığını ve bir bakıma hayatın felç olduğunu belirten Başkan Keskin, bölge şartları ve imkanlar göz önüne alındığında bu durumdan kısa sürede kurtulmanın bir hayli zor olduğunu söyledi. Yolların açılması için kar yağışının durmasını veya azalmasını beklemek zorunda kaldıklarını, aksi taktirde çalışmaların bir sonuç vermediğini anlatan Başkan Keskin, kısıtlı imkanlarla iki araç kiralayıp yaklaşık 10 gündür devam eden bir çalışma sürdürdüklerini belirtti. Keskin, "Ana yollar başta olmak üzere diğer yollarımızı da ulaşıma açmak için elimizden geleni belediye çalışanlarımızla birlikte yaptık. Şu an herhangi bir sorun söz konusu değildir. Tabi bizler imkansızlıklarla mücadele edip zor şartlarda bir şeyler yapmaya çalışırken, haklı eleştirilerde bulunuyoruz. Çünkü bizler, bütün yetki sahipleri ve kurumlarla birlikte haberli bir şekilde çalışmak zorundayız. Böyle bir çalışma gerçekleştirdiğimizde en azından olaylara kısa zaman içerisinde çözümler bulma olanağımız artıyor" dedi.

Büyük bir özveri ile çalışan İl Özel İdaresi ve karayolları ekiplerine teşekkür eden Başkan Keskin, "Hakkâri genelinde sorumluluğu büyük olan ve bizim gibi günlerdir durmadan birçok yerde ulaşımı sağlamaya çalışan İl Özel İdaresi ve karayolları ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Hem il genelinde hem de bizim bölgemizde yaptıkları çalışmalar taktire şayandır. İl Özel İdaresi idarecileri, sahada çalışan bütün personeli ve karayolları ekipleri yüksek bir enerjiyle çalışmalar sürdürdüler. Şu anda bölgemizde belediyemizle birlikte çalışmalara devam ediyorlar. Bir birey olarak ve bölgedeki bir belediye başkanı olarak bu milletin rahatı, huzuru ve mutluluğu için elinden geleni yapan ve insanları memnun etmeye çalışan bütün yetkililere teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar. Vatandaşa hizmet söz konusu olduğunda birlikte hareket edersek başarılı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim işimiz insanların laik olduğu hizmeti imkanlar dahilinde kendilerine sunmaktır. Emek harcayıp bu millet için çalışan herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Başkan Keskin’den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür

Başkan Keskin’den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim