• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Keleş "Her İşin Başında Halkın Refahı Bulunuyor"

Başkan Keleş "Her İşin Başında Halkın Refahı Bulunuyor"
30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından belediye hizmetlerinde iki yıl geride kaldı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından belediye hizmetlerinde iki yıl geride kaldı. Düzce Belediye Meclis üyeleri Başkan Mehmet Keleş'e, iki yıl pastası sürprizi yapıldı. Başkan Mehmet Keleş, belediye meclis platformunda meclis üyeleri ile birlikte, üzerinde "iki yıl kutlu olsun" pastasını kesti. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Mehmet Keleş, "Yaptığımız her işin başında halkın refahı, huzuru ve mutluluğunu esas aldık" dedi.

İki yıllık süre içinde ciddi yatırımlar attıklarını belirten Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ele alınan tüm proje ve yatırımların Düzce'nin geleceğine dönük olduğunu vurguladı. Hizmet önceliklerinde halkın beklentilerini dikkate aldıklarını ifade eden Başkan Keleş, "Tabi her şeyin başında her şeyin önemlisi halkın huzuru, refahı, mutluluğu var. Eğer Düzce'de huzurlu, refah bir ortam ortaya çıkarabildiysek bunun için aslında mutlu olmamız lazım" Düzce'deki hizmetlerde merkezi yönetim ve sivil toplum kuruluşları ile istişarenin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Keleş bu konuda da şu görüşlere yer verdi " Valilikle ve diğer kamu kurumlarıyla birlikte bir çalışma ortaya koymak bizim açımızdan çok önemliydi. Bunu sağlayabildiğimizi düşünüyorum. Valimizle gayet barışık bir çalışma ortamında görev yapıyoruz. Milletvekillerimiz de Düzce Belediyesinin projelerini, çalışmalarını sanki bizim Ankara'da bir çalışanımızmış gibi birinci elden takip ediyorlar. Halkımızla da aramızda yine iyi bir diyalog var iyi bir çalışma ortamı var. Yaptığımız bütün çalışmaları öncelikle Sivil Toplum Kuruluşlarına, sivil önderlere danışarak gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bizim kafamızdaki öncelikleri, halkın kafasındaki önceliklere göre gerçekleştirme çabasındayız" dedi.

Başkan Mehmet Keleş konuşmasına şöyle devam etti: "2 Yıl çok başarılı geçti diyebilirim. Ama tabii ki bu ilk 2 yıl son 3 yılın hazırlık çalışmalarıyla geçti denilebilir. Mesela 2. Kentsel Dönüşüm Projesi başlamış bulunmaktadır. 2 etaplı Melen Su Park projesinin kazısı başlamak üzeredir. Yine Film Platosu, Fuar Kongre Merkezi başlamak üzere. Çok ciddi anlamda enerji üreten sistemler kuruyoruz o da başlamak üzere. Düzce'nin içerisinde birçok yol açtık. Bu yollarla ilgili çizgiler bu sene çiziliyor. Düzce'nin etrafını bir yol ağı ile donattık. Kalıcı Konut Bağlantı Yolu aynı şekilde otobana kavuşuyor. Otoban bağlantı yolu ile terminalimiz açılacak. Parklar, bahçeler bir çok meydan kazandırıyoruz. Özellikle Asarsuyu deresi etrafında 4- 5 tane daha yeni meydan çıkarıyoruz. Bunların hepsi aslında bu sene görünür hale gelmeye başlayacak. Düzce'yi geleceğe taşımaya çalışıyoruz. Düzce sanatla, kültürle ve tarihle anılan bir il olsun istiyoruz. Bu yolda da mücadele veriyoruz. Ve verdiğimiz mücadelede bize yardımcı olan herkese bu vesileyle teşekkür ediyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim