• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Vergilendirilmiş Kazanç Kutsaldır”

Başkan Karaosmanoğlu, “Vergilendirilmiş Kazanç Kutsaldır”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 21-28 Şubat Tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası'nın hayırlı olmasını diledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 21-28 Şubat Tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası'nın hayırlı olmasını diledi.

Her yıl 21-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, Müdür Yardımcısı Feride Karakoç ve Grup müdürü Mustafa Küçükbalkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Vergi'nin Devlet-vatandaş ilişkilerinin uyumlu, düzenli, saydam ve gönüllü olması için de büyük önem arz ettiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Verginin toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi, vergi bilincinin geliştirilerek gönüllü ödeme alışkanlığının artırılması, her geçen gün daha önemli hale gelmiştir. İşte bu nedenle, vergilendirilmiş kazanç kutsaldır" dedi.

Kayıt dışı ekonomiyle mücadele; toplumumuzun geleceğinden endişe duyan her vatandaşımızın asli görevleri arasında olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin vergi toplama alanında göstereceği yüksek başarı, pek çok avantajın da vatandaşlarımıza sağlanacağını, refah düzeyimizin artacağını, kamu hizmetlerinin kalitesinin yükseleceğini hepimiz biliyoruz. Ama şunu da kesinlikle vurgulamak gerekir ki; Ülkemizde her alanda yaşanan olumlu gelişmeler gibi, gururla söylemek gerekir ki vergi anlayışı da artık değişiyor, gelişiyor. Vergi kaçakları azalıyor."

"Vergisi zamanında veren mükellefler bizim baş tacımızdır. Toplumumuzun, sanayicimizin, işverenimizin, tüccarımızın yüz akıdır. Bununla birlikte, Vergi ödeme konusunda hassas davranan binlerce başka mükelleflerimizin bulunduğunu da biliyorum. Buradan onları da tebrik ediyorum. Geçmişten bugüne vergisini düzenli ödeyen Kocaelili vergi mükelleflerimize teşekkür ediyorum. Vergi Haftasının hayırlı olması temenni ediyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim