• BIST 9932.76
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Karaosmanoğlu: "Hizmet İçin Çalışıyoruz"

Başkan Karaosmanoğlu: "Hizmet İçin Çalışıyoruz"
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'i misafir...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'i misafir etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tekirdağ milletvekili ve aynı zamanda AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Yel'i Gebze çalışma ofisinde misafir etti. Görüşmede AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ve İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt'ta hazır bulundu.

Ziyarette konuşan ve yerel yönetimlerin şehirlerin kalkınmasında önemli bir rolünün olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Ülkemiz ve şehrimiz AK Partili Belediyelerle birlikte vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu için hizmet üretiyor. Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımıza, hükümetimizden, belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize kadar her sorumlu vatan evladı hizmet için canla başla çalışıyor" dedi.

Otuz yılı aşkın bir zamandır yerel yönetimlerde görev yaptığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Belediyelerimiz, hükümetimizin desteğiyle projeler üretiyor. Bu anlayışla çalışmak ve halkını mutlu etmek sabır isteyen bir iştir. Ancak projeleriniz hayata geçtikçe kendinizi huzurlu hissedersiniz" diye konuştu.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Yel ise, "Ülkemizde AK Partili Belediyeler akılcı projelerle farkını ortaya koyuyor. Kocaeli'de olduğu gibi ürettiği hizmetler insan merkezli olunca, halkımızda gerekli desteği veriyor. 30 Mart 2016'da Yerel Yönetimler Şurası yapacağız. Burada ki ana tema "Gençlik" olacak. Belediyelerimizin özellikle gençlik üzerine durmasını önemsiyoruz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim