• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Karaosmanoğlu Dersiad Yönetimini Konuk Etti

Başkan Karaosmanoğlu Dersiad Yönetimini Konuk Etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Kocaeli Şubesi'ni ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Kocaeli Şubesi'ni ağırladı.

Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği(DERSİAD) Kocaeli Şube Başkanı Hakan Şenkal ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Evrensellik düşüncesini ön planda tutarak AR-GE çalışmalardan istifade etmek, yeniliklere ve gelişmelere açık olmanın öneminden bahsedilen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, "Değerlerine sahip iş adamlarımızın varlığını önemsiyorum. İşinde inandığımız değerlere kıymet vermenin çalışma hayatımızda referans olduğunu bilerek hareket etmeli ve Allah'ın rızası hedeflenmelidir. Ticaret yaptığımızda paraya zafiyetimiz de olmamalıdır" dedi.

DERSİAD Kocaeli Şube Başkanı Hakan Şenkal üyelerinin ulusal ve uluslararası iş imkanlarından haberdar edip ticari çevrelerini geliştirmek, kaynaklarımızı paylaşımcılık esası içinde, toplumun ve üyelerinin ihtiyaç duyduğu alanlara aktarmak olduğunu ifade ederken, "Hedefimiz üyelerimiz arasındaki sosyal ilişkileri kuvvetlendirip, ekonomik işbirliklerini ve iş hacimlerini arttırmak, böylece global ve yerel ekonomide rekabet üstünlüğü kazandırıp ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamaktır" açıklamasını yaptı.

Girişimci insanların iş hayatına girmelerini cesaretlendirmenin de önemine vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, "Birlik ve beraberlikten güç doğar ilkesi ile ortak aklı kullanmanın değerini hepimiz anlamalıyız. Nitelikli insan gücünü, fikir ve sermayeyi buluşturarak verimliliği arttırmak, yetişmiş insan israfını önlemek olacağını anlamalıyız. Bununla birlikte erdemi ve insani değerleri esas alarak, daima haklının yanında yer almak ve her türlü haksızlığın karşısında durmakta ilkemiz olmalıdır" diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Büyükşehir yatırımları üzerine fikir alış verişi de yapıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim