• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Karalar, Kılıçdaroğlu’ndan ‘Başarı Ödülü’ Aldı

Başkan Karalar, Kılıçdaroğlu’ndan ‘Başarı Ödülü’ Aldı
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) "2016 Yerel Yönetim Ödülleri'nde "Portatif Yüzme Havuzları Projesi"...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) "2016 Yerel Yönetim Ödülleri'nde "Portatif Yüzme Havuzları Projesi" ile başarı ödülü kazandı. Başkan Karalar'a ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takdim edildi.

Belediye Başkanı Karalar, spor dalındaki belediye hizmetleri nedeniyle kendisine verilen ödülü İzmir Seferihisar'da düzenlenen, "2016 Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetimler Ödül Töreni'nde aldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bizzat aldığımız bu ödülün gerçek sahibi projeye emek veren tüm çalışma arkadaşlarımız kadar projeden yararlanan onbinlerce Seyhanlı kardeşlerimizdir" dedi.

2015 yılı yaz ayları boyunca Seyhan'da tatil nedeniyle boş olan okulların bahçesinde dönüşümlü olarak kurulan portatif yüzme havuzlarında onbinlerce çocuk ve genç hem ücretsiz yüzme öğrenmiş hem de yoğun hava sıcaklarında serinleme fırsatı bulmuştu. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Portatif Yüzme Havuzu Projesi ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar "Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Ödül töreni 12-13 Mart tarihleri arasında İzmir Seferihisar'da düzenlendi. Seyhan Belediyesi'ne Spor Dalında verilmesi uygun görülen ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden alan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Seyhan ve Seyhanlı her şeyin en iyisine layıktır. Türkiye'deki tüm sosyal demokrat belediyeler arasında Seyhan'ın Portatif Yüzme Havuzları Projesi'nin ödüle layık görülmesi sevindiricidir. Bu ödüllü projemize gelecek aylarda yenilerini ekleyeceğiz" diye konuştu.

Başkan Karalar, Kılıçdaroğlu’ndan ‘Başarı Ödülü’ Aldı

Başkan Karalar, Kılıçdaroğlu’ndan ‘Başarı Ödülü’ Aldı

Başkan Karalar, Kılıçdaroğlu’ndan ‘Başarı Ödülü’ Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim