• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Kara Ev Toplantılarına Devam Ediyor

Başkan Kara Ev Toplantılarına Devam Ediyor
Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara Karataş semtinde bulunan Karataş Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Şıh Abdullah Mahallesindeki bir evde kadınlarla...

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara Karataş semtinde bulunan Karataş Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Şıh Abdullah Mahallesindeki bir evde kadınlarla yaptığı toplantılara devam etti. Kadınların Belediye Başkanı Kara'yı oldukça sıcak karşıladığı toplantılar güzel bir havada geçti.

İlk toplantı Karataş Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleşti. Öncelikle kadınların sorunlarını dinleyerek notlarını alan Belediye Başkanı Kara, daha sonra soruları cevaplayarak sorunlara çözümler üretti. Kara, soruların muhatapları ile tek tek ilgilenerek gerektiği yerde telefonla görüşmeler gerçekleştirdi. Toplantıların ikincisi Şıh Abdullah Mahallesi sakinleri ile yapıldı. Kara, yaptığı konuşmada kadınları sevindiren müjdeler verdi. İlk olarak sadece kadınların faydalanacağı bir fitness salonunun temelini önümüzdeki hafta atacaklarını söyleyen Kara, "Mart ayı içerisinde kadınlara özel gezi turları düzenleyeceğiz. Bu gezilerde mahalle mahalle, kafile kafile geziler düzenleyeceğiz. İlk olarak kadınlarımıza Şanlıurfa turu yaptırmayı planlıyoruz. Kadınlarımızı sabah namazından sonra otobüslerle alıp kahvaltıyı Birecik'te yaptırıp daha sonra Hz. Eyüp Peygamberin kabri ve Hz. İbrahim Peygamberin bulunduğu bölgeleri gezdireceğiz. Urfa'nın merkezini de gezdirdikten sonra akşam yemeğini yedirip bir de sıra gecesi programından sonra Kilis'e döneceğiz" dedi. Bu haberler karşısında kadınların oldukça memnun kaldıkları görülürken Başkan Kara'ya da teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Toplantıya katılan kadınların ilk kez bir Belediye Başkanı ile aynı ortamda bulunma fırsatı yakaladıklarını söyleyerek bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Toplantıların sonunda kadınların kendi elleriyle hazırladıkları mercimekli köfte ve çeşitli ikramları Belediye Başkanı Kara ve diğer konuklara sundukları görüldü.

Kara toplantıya katılan herkese teşekkür ederek Kilis'i daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir haline getirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan Kara Ev Toplantılarına Devam Ediyor

Başkan Kara Ev Toplantılarına Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim