• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Kale’den Öğrencilere Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Kale’den Öğrencilere Yeni Yıl Hediyesi
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe merkezi, acarlar ve köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim birimlerindeki ortaokulları ziyaret ederek öğrencilerin...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe merkezi, acarlar ve köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim birimlerindeki ortaokulları ziyaret ederek öğrencilerin kullanımına tahsis edilmesi için 320 adet satranç takımını okul yönetimlerine teslim etti.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kişisel ve zihinsel gelişimlerini artırması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Başkan Kale "Dünya teknolojik çağını yaşamaktadır. Günümüzde hemen herkesin evinde bilgisayar, akıllı telefonlar ve değişik oyuncaklar yer almaktadır. Çocuklarımız yaşamlarının büyük bir kısmını bu araç ve gereçlere harcamaktadır. Bizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha kaliteli eğitim ve öğrenim görmeleri, kişisel ve zihinsel gelişimlerini arttırmaları için satranç sporuyla buluşturulması gerektiğini düşünmekteyiz. Bu kapsamda ilçemiz genelindeki tüm ortaokullarımıza satranç takımı hediye etmeyi uygun gördük. Eğitim ve öğretime olan desteğimiz hiçbir zaman eksilmeyecektir. İncirliova Belediyesi olarak çocuklarımız için elimizden gelen tüm desteği ve gayreti göstereceğiz" dedi.

İlçede bulunan ortaokullara yaptığı ziyaret esnasında öğretmen ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kale'ye okul yönetimleri ve öğrenciler hediye edilen satranç takımları ile okullara yapılan desteklerden dolayı teşekkür etti.

TURNUVA DÜZENLENECEK

Öğrencilerin satranç sporuyla buluşturulması sonrasında özellikle kişisel ve zihinsel gelişimleri ne önemli ölçüde katkı sağlanacağına dikkat çeken Başkan Kale; 2016 yılı içerisinde İncirliova Belediye Başkanlığı öncülüğünde satranç turnuvası yapmayı planladıklarını söyledi. Düzenlenecek olan satranç turnuvası ile öğrencilerin sosyal etkinliklere katılması kendilerine olan öz güvenlerinin de artmasına yardımcı olacağını vurgulayan Başkan Kale; "Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim ve öğretime önemli destekler sağladık. Çünkü biliyoruz ki çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılacak yatırımdır. Bu nedenle İncirliova Belediyesi olarak her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kale’den Öğrencilere Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Kale’den Öğrencilere Yeni Yıl Hediyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim