• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Kadıoğlu, Haneder’i Ziyaret Etti

Başkan Kadıoğlu, Haneder’i Ziyaret Etti
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Derneği'ni (HANEDER ) ziyaret etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Derneği'ni (HANEDER ) ziyaret etti. Dernek üyesi kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini Başkan Kadıoğlu'na tanıttılar.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurtlu ev hanımlarının ve engelli bireylerin kendini geliştirme imkanı bulduğu Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Derneği'ni (HANEDER) ziyaret etti. Başkan Kadıoğlu, ziyaretinde kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini incelledi.

KADIOĞLU, "ÇALIŞMALARINIZI ÖNEMSİYOR VE TEBRİK EDİYORUM"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu HANEDER üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Kadıoğlu, " Ev hanımlarının ailesine, ev ekonomisine ve en önemlisi sosyal hayata katılması bakımından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu çalışmalarınıza derneğiniziniz kurulduğu zamanda faydalı ve başarılı bir faaliyet olduğunu düşünerek destek vermiştik. Umuyorum ki böyle çalışmalarınız daha da artarak başta Esenyurt "ta ve tüm topluma önemli katkılar sağlayacaktır. HANEDER yönetimi ve üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

"AMACIMIZ EV HANIMLARINA İSTİHDAM"

Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Derneği (HANEDER) Başkanı Hatice Özcan derneğin kuruluş amacı, çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na bilgi verdi. Özcan, "HANEDER 5 yıldan bu yana Esenyurt'taki ev hanımlarının gündelik hayatlarına katkıda bulunmak, boş zamanlarını değerlendirebilmek adına evlerinde öğrenebilecekleri bir el işi sanatı icra etmektedir. HANEDER olarak üyelerimize haftanın belirli günlerinde eğitimler vererek gelişmelerini sağlamaktayız. Amacımız, öncelikle kadınlarımıza istihdama katmak, hem kadınlarımızın kendi kazançlarını kazanabileceklerini hem de çocuklarımıza tamamen sağlıklı hiçbir katkı maddesi barındırmadan el örgüsüyle oyuncak, dekoratif ya da aksesuar şeklinde el işi sanatı sunmak hedeflerimizin arasındadır" diye konuştu.

Başkan Kadıoğlu, Haneder’i Ziyaret Etti

Başkan Kadıoğlu, Haneder’i Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim