• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Hiçyılmaz, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıldönümü Kutladı

Başkan Hiçyılmaz, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıldönümü Kutladı
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj...

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin temel kurumlarından Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıldönümünü kutlamanın, haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hiçyılmaz, "Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak canla-başla hizmet veren polis teşkilatımızın bu mutlu gününü kutluyorum" dedi.

Türk Polisinin 171 yıldır zor koşullar altında dahi olsa üzerine düşen görevleri başarıyla yerine getirdiğini ifade eden Hiçyılmaz, "Bundan sonra da, ülkemizin yarınlarına güvenle bakan, her alanda kalkınmış bir ülke durumuna gelmesi için aynı başarılı çalışmaları sürdüreceklerinden şüphemiz bulunmamaktadır. Özellikle terör olayları karşısında can siper görevlerini yerine getiren tüm polislerimize şükran borçlu olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Başkan Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:

"Emniyet Teşkilatımız; toplum vicdanından ve yasalardan aldığı güçle, güvenlik ve bireysel hak ve özgürlükler arasındaki hassas dengeyi daima gözeterek kendisine tevdi edilen vazifeleri büyük bir başarıyla yerine getirmektedir. Polisimizin; sadece suç ve suçluyla değil, aynı zamanda bireye saygı, insan sevgisi, temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alınması ve şeffaflık gibi değerleri esas alan bir anlayışla görev yapmakta olduğu büyük bir memnuniyetle müşahede edilmektedir. Bu anlamlı günde Polisimizin özverili ve başarılı çalışmaları sonucu ilimizin, ülkemizin en güvenli şehirlerinden biri olarak bilindiğini büyük bir gururla ifade etmekten de mutluluk duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Emniyet Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, bu anlamlı günde görev yapan her kademedeki emniyet mensuplarımızı takdirle selamlıyorum. Aziz şehitlerimizin bize kutsal bir emanet olarak bıraktıkları ailelerine ve yakınlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim