• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Gürlesin Karahayıt Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Başkan Gürlesin Karahayıt Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, termal sağlık turizminde adı öne çıkan Karahayıt mahallelerinde tamamlanan, yürütülen ve planlanan alt-üst...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, termal sağlık turizminde adı öne çıkan Karahayıt mahallelerinde tamamlanan, yürütülen ve planlanan alt-üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, zengin jeotermal kaynaklarıyla şifa merkezi olan Pamukkale ve Karahayıt'a büyük önem veriyor. Bu kapsamda Başkan Gürlesin, Karahayıt'ta üst yapı ve çevre düzenlemesi dahil tamamlanan birçok çalışmayı, devam eden ve planlanan projeleri ekibiyle yerinde inceledi. Yapılması planlanan yeni park alanları, mevcut parklarda revizyon, düzenleme, üst yapıda yapılacak çalışmaların bir kez daha üzerinden geçildi.

Karahayıt'ta esnafları da ziyaret eden Başkan Gürlesin, istekleri dinledi Mahalle sakinleri de ziyarette Başkan Gürlesin'e büyük ilgi göstererek, şuana kadar yapılan çalışmalarla ilgili teşekkürlerini iletti.

Sohbette zengin jeotermal kaynaklarıyla Pamukkale ve Karahayıt başta olmak üzere Pamukkale İlçesinin termal bir turizm cenneti olduğunu aktaran Başkan Gürlesin, "İlçemiz, Karahayıt ve Pamukkale ile zengin termal kaynakları ve tesisleriyle dünyaya şifa dağıtan bir merkez. Pamukkale Belediyesi olarak ta termal sağlık turizmi potansiyelimizi, hem ülkemiz noktasında hem de dünya genelinde anlatmaya ve duyurmaya çalışıyoruz. Karahayıt'a önemli bir dokunuş yaptık. Ancak yürümemiz gereken bir yol var. Bunu da en iyi şekilde yapacağımızı düşünüyorum. Bu bölge bir hazine. Görsel güzelliği ile Pamukkale, termal kaynaklarla sağlık turizmi altın tepside bu bölgeye sunulmuş. 5 yıllık görev dönemimizde ben özellikle o bölgenin çok daha farklı noktaya gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu bölgeyi yapacağımız çalışmalarla, turizmcilerimizle, STK'larla beraber yapacağımız tanıtımlarla, istişarelerle de çok daha iyi noktaya getireceğiz inşallah" dedi.

Başkan Gürlesin Karahayıt Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Başkan Gürlesin Karahayıt Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Başkan Gürlesin Karahayıt Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim