• BIST 8718.11
  • Altın 2244.297
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.1686
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Başkan Gürkan: “Bizim insanımız hizmetin en güzeline layıktır”

Başkan Gürkan: “Bizim insanımız hizmetin en güzeline layıktır”
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Pelitli Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Pelitli Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gürkan burada yaptığı konuşmada "Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmanın gayreti ve çabası içindeyiz" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şahin Karahan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş, bazı birim müdürleri ile birlikte Pelitli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2002 yılından sonra kırsal kesimin çok iyi hizmet almaya başladığını belirterek, "Köylerimiz şimdiki haliyle mahallelerimiz, hakikaten alt yapısından, üst yapısından, çevre düzenlemesinden, yolları ile ilgili durumlardan şehirdeki imkanlar ne ise mahalle ve köylerimizde de aynı standartlara ulaşma aşamasındayız. Tabi bu hizmetlerin 2002'den sonra hızlı bir şekilde köy yerleşim birimlerine bu hizmetlerin gitmesi, hükümetimizin köylülere olan ilgisi ve alakasının en temel göstergesidir" diye konuştu.

Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıdan biran önce kurtulması temennisinde bulunan Gürkan, "Artık köylerle şehirler arasında hemen hemen hiçbir fark kalmamıştır, tüm köy yolları, ara yollar ve bahçe yolları gerek asfalt, gerek kilit taş ile yapılmıştır. Mahallelerimiz çevre düzenlemesi yapılmış bir şekilde köylerde yaşayan insanlarımıza hizmet olarak sunulmuştur. Bu hizmetlerin burada yaşayan halkımıza, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizim insanımız hizmetin en güzeline layıktır. Bizlerde bu güzel insanlarımıza, bu hizmetleri sunmakla mükellef kişileriz. Elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. Bugün Pelitli muhtarımızın evinde olmaktan dolayı da mutluluğumu dile getirmek istiyorum. Ev sahipliği içinde kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Gürkan: “Bizim insanımız hizmetin en güzeline layıktır”

Başkan Gürkan: “Bizim insanımız hizmetin en güzeline layıktır”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim