• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Genç’ten Temizlik İşçilerine Müjdeli Haber

Başkan Genç’ten Temizlik İşçilerine Müjdeli Haber
Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Seçim öncesi ve sonrası iki kez bir araya geldiği temizlik işçilerine bu defa müjdeli haberle gelen Başkan Genç, ocak ayı itibariyle işçi maaşlarının bin 576 TL'den, 2 bin 7 TL'ye yükseltildiğinin müjdesini verdi.

Genç, "Ortahisar halkına hizmet etmek bizim için önemli, size çok farklı bir değer veriyoruz, bu gün hepinizin elini tek tek sıktım. Çünkü siz elleriniz Ortahisar'a hizmet eden ellerdir. O eller emeği tutan, ekmek kazanan, o eller evine rızık götüren ellerdir, o eller bizim için kutsaldır. Gece geç saatlere kadar bu şehir için koşan, bu şehir için çalışan sizleri önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte şehrimize verilen "En Temiz Şehir" unvanını sürdürmek için gayretli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İşçilerin çalıştıkları iş ve aynı işi yapan diğer işçilerle orantılı bir şekilde maaş almaları için büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Genç, işçiler arasında maaş adaletini sağlamanın huzurunu duyduklarını belirtti.

Başkan Genç, "Daha önceki buluşmamızda burada yine şunu söylemiştim. Benim asıl hedefim, burada çalışan personelimizin belediyemizin diğer firmalarında çalışan personelle en azından ücret konusunda aralarındaki adaleti sağlamaktır, demiştim. Şimdi o noktaya gelmiş bulunmaktayız. Bu konuda öncelikle memleketimizin şu ana kadar istikrarlı bir şekilde yönetilmesinde Cumhurbaşkanımıza ve seçimden önce asgari ücreti bin 300 liraya getirmeye söz verip de seçimden sonra bunu rakama çıkaran Sayın Başbakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Biz onların yönetim anlayışını aynı şekilde uygulamakla mükellefiz. Sizin çalışmalarınızda sarf ettiğiniz emekle, aldığınız ücretin uyumlu olmasını istiyoruz. Biz sizin bu emeğinize saygı gösterip, onunla mütenasip ücreti sizlere vermenin peşindeyiz. O zaman sizlere verdiğimiz sözü şimdi yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru içindeyim. Tüm Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde çalışan personelin AGİ de dahil olmak üzere Ocak 2016 yılı öncesi eline geçen en düşük maaş bin 576 TL idi, bugün ise, 15 Şubat 2016 tarihi itibariyle eline geçecek net maaşı 2 bin 7 TL'ye yükseltilmiştir. Sizlere verdiğim bu sözü icra etmenin mutluluğuyla, gururuyla buraya geldim. Bir esnaf çocuğu olarak şunu belirtmeliyim ki, bunu alnınızın teriyle beraber, fazlasıyla hak ediyorsunuz, hepinize helal olsun. Ailelerinizle beraber hepinize hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Genç’ten Temizlik İşçilerine Müjdeli Haber

Başkan Genç’ten Temizlik İşçilerine Müjdeli Haber

Başkan Genç’ten Temizlik İşçilerine Müjdeli Haber

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim