• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Fadıloğlu, Türgev Öğrencileriyle Buluştu

Başkan Fadıloğlu, Türgev Öğrencileriyle Buluştu
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, TÜRGEV Hatice Hatun Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı" konulu...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, TÜRGEV Hatice Hatun Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı" konulu konferansa katıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yaşama dair tecrübelerini örnekler eşliğinde öğrencilerle paylaştı ve önemli tavsiyelerde bulundu.

TÜRGEV Hatice Hatun Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı" konulu konferansa; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Hayrat Vakfı Gaziantep Temsilcisi Zafer Zengin ve öğrenciler katıldı. İnteraktif şekilde gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerin merak ettiği sorulara samimi cevaplar verdi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yaşam deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Konuşmasında sık sık örnekler veren Başkan Fadıloğlu, öğrencilerin başarısına katkı sunacak önemli tavsiye ve uyarılarda bulundu.

FARKLILIĞINIZIN OLMASI GEREKİYOR

Konuşmasında farkındalığın ve farklılığın önemine işaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Akademik başarınızın yanı sıra sosyal yaşantınızı da başarıya ulaştırmak adına önemli adımlar atmanız gerekiyor. Sosyal hayattaki başarı ise bir birinizle ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınızdan kaynaklanabilir. İleride bir gün hayata atıldığınız zaman aslında normal yaşantınızı ikiye değil, üçe böleceksiniz. Sosyal hayatınız olacak, iş hayatınız olacak ve aile hayatınız olacak. Bunları eğer dengeli bir şekilde yaşamazsanız, sonuca gitmeniz mümkün değil. Burada dikkat etmeniz gereken husus, sosyal yönlerinizi de mutlak yönde gün ışığına çıkarmanız. Hayatta mutlaka bir farklılığınızın olması gerekiyor. Farklılıktan kastım, bir hobinizin veya farklı bir yönünüzün olması gerekiyor" dedi.

OSMANLICA SETİ HEDİYE EDİLDİ

TÜRGEV Kız Öğrenci Yurdu'nda oldukları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini söyleyen öğrenciler, "Bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu konuğumuz oldu. Kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Çünkü yaptığı hizmetlerin bize çok faydası oldu. Bugün Başkanımız hayat tecrübelerini bizlerle paylaştı, öğrencilik hayatımızda yapmamız gereken her şeyi anlatı. Bu konferansın bizler açısından çok faydalı olduğunu düşünüyoruz. Kıymetli zamanını bize ayıran Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz."

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Hayrat Vakfı Gaziantep Temsilcisi Zafer Zengin, program sonunda Osmanlıca Kursu'na katılan öğrencilere "Osmanlıca Seti" hediye etti. Başkan Fadıloğlu, daha sonra öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Fadıloğlu, Türgev Öğrencileriyle Buluştu

Başkan Fadıloğlu, Türgev Öğrencileriyle Buluştu

Başkan Fadıloğlu, Türgev Öğrencileriyle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim