• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Fadıloğlu, Öğrencileri Bilgilendirdi

Başkan Fadıloğlu, Öğrencileri Bilgilendirdi
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, MÖP Tesisini ziyaret eden öğrencilere geri dönüşüm konusunda bilgi verdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, MÖP Tesisini ziyaret eden öğrencilere geri dönüşüm konusunda bilgi verdi. Başkan Fadıloğlu, öğrencilerden MÖP'leri MÖP kutusuna çöpleri çöp kutusuna atmalarını istedi.

Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Etüt Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, geri dönüşüm faaliyetlerini yerinde görerek inceleme fırsatı buldu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, MÖP Tesisini gezen öğrencilere eşlik etti. Ziyaret esnasında öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere geri dönüşüm konusunda bilinmesi ve yapılması gerekenleri anlattı. Çocuklara geri dönüştürülebilen ürünlerin MÖP kutularına atılması gerektiğini söyleyen Başkan Fadıloğlu, öğrencilerden MÖP'leri MÖP kutularına çöpleri çöp kutusuna atacakları yönünde söz aldı. Fadıloğlu, ziyaret esnasında öğrencilere yeşeren kalem hediye etti.

"ÇOK FAYDALI OLDU"

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Etüt Merkezi Fen Bilgisi Öğretmeni Yunus Caymaz, öğrencilerin yerinde ve uygulamalı olarak bilinçlenmelerini sağlamak için MÖP Tesisinde bulunduklarını kaydetti. Geri dönüşüm konusunda yapılan bilinçlendirme faaliyetinin önemine işaret eden Yunus Caymaz, "Daha önceki hafta Seyrantepe Etüt Merkezi'de MÖP Geri Kazanım Projesi'nin önemi öğrencilerimize anlatıldı. Bizim geri dönüşümü yerinde incelemek adına bir talebimiz oldu. Bu talebimiz de en kısa sürede cevap buldu. Yerinde görmenin çocuklar üzerinde farkındalık oluşturacağını düşündük. Çocuklar, MÖP Tesisinde yapılanları uygulamalı olarak gördü. Bu durum çocukların hafızalarında daha iyi yer edinecek. Öğrencilerin yerinde görerek öğrenmesi çok faydalı oldu. Çocuklar açısından da bir farklılık oluyor. Çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

GERİ DÖNÜŞÜMÜ DESTEKLEYECEK

Ziyaret sonunda açıklamada bulunan öğrenciler, kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti. Çevreye karşı artık daha bilinçli davranacaklarını dile getiren öğrenciler, öğrendikleri bilgileri büyüklerine de anlatacaklarını, geri dönüşüme katkı sağlayacak çalışmalar yürüteceklerini de söylediler.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bilgilendirme sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim