• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 10 °C

Başkan Ergün’den Kadınlara 8 Mart Jesti

Başkan Ergün’den Kadınlara 8 Mart Jesti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle Manolya Meydanı'nda kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle Manolya Meydanı'nda kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kadınlara fular ve lale jesti yapan Başkan Ergün'ün vatandaşla buluşmasına eşi Şeyda Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve MHP Kadın Kolları da eşlik etti. Dağıtılan fular ve çiçekleri almak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar Başkan Ergün'e büyük ilgi gösterdi. Başkan Ergün, fular ve çiçekleri Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncularıyla birlikte dağıttı.

Başkan Ergün, kadınlara hitaben yaptığı konuşmada, "Kadınların yüzünün güldüğü, her alanda eşit ve demokratik bir şekilde yaşadıkları, anaların ve eşlerin gözyaşlarının dindiği bir ülke hayaliyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza her zaman destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Ergün, fular dağıtımının ardından kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi. 7'den 70'e onlarca vatandaşla fotoğraf çektiren Başkan Ergün, gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı Manisalılara teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç da vatandaşlara fular ve çiçek dağıttı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manolya Meydanı'ndaki fular ve çiçek dağıtımının ardından Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen yemekte Manisalı kadınlarla bir araya geldi. Sultan Kafe'deki yemeğe eşi Şeyda Ergün ile birlikte katılan Başkan Ergün, "Burada sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Sizler baş tacımızsınız. Kadınların daha özgür olduğu bir Türkiye istiyoruz. Kadınların ezilmediği, hor görülmediği eşit bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini istiyoruz. Sizlere sevdiklerinizle, ailenizle mutlu bir yaşam diliyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum" diye konuştu.

Başkan Ergün ve eşi Şeyda Ergün burada kadınlarla tek tek tokalaştı, fular ve çiçek dağıttı. Manisalı kadınlar da kendilerini ağırladığı için Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Başkan Ergün’den Kadınlara 8 Mart Jesti

Başkan Ergün’den Kadınlara 8 Mart Jesti

Başkan Ergün’den Kadınlara 8 Mart Jesti

Başkan Ergün’den Kadınlara 8 Mart Jesti

Başkan Ergün’den Kadınlara 8 Mart Jesti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim