• BIST 9908.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Ercan Taşkın: Kütahya’nın Kalitesini Daha Da Arttıracağız

Başkan Ercan Taşkın: Kütahya’nın Kalitesini Daha Da Arttıracağız
Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kütahya Kent Konseyi'nin yeni yönetimi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler...

Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kütahya Kent Konseyi'nin yeni yönetimi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Konsey Başkanı Ercan Taşkın, Kütahya halkının yaşam kalitesini artıracak çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.

Kütahyalılar'a ulaşarak ihtiyaç olan çalışmalar konusunda ilgili birimleri harekete geçirmek istediklerini belirten Başkan Taşkın, "Niyetimiz Kütahya'ya sizler vasıtasıyla ulaşmak. Yapılan işlerin etkisi ve derinlemesine bir boyut kazanması için medya çok önemli. Kütahya Belediyecilik olarak yükselen bir trend içerisine girdi. Bu süreç içerisinde problemler ve olumlu dönüşler oluyor. Önemli olan Kütahya'daki yaşam kalitesini ileriye götürmek. Fedakarca gönüllülük esasına dayalı olarak burada çalışmalarımız sürüyor. Bizden önceki dönem içerisindeki arkadaşlara da teşekkür ederiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı biz bıraktığımızda işlerini daha kolay yapmalarını sağlayacak bir sistem kurmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kütahya Kent Konseyi'nin kısa süre içerisinde fiziki bir yer temini sağlayarak kapılarını halka açmak istediklerini dile getiren Ercan Taşkın, "Geçtiğimiz günlerde Bursa'ya gidip oradaki kent konseyi ile temaslarda bulunduk. Kütahya'nın kendine ait öz kaynakları ve değerleri var. İnsanı farklı. Bu bileşenleri bir araya toplayıp en uygun modeli seçmeye çalışacağız. Biz şuan itibari ile fiziksel olarak bir mekanımız yok. Bunu en kısa sürede çözüp kapımızı halka açmak işitiyoruz. Yönerge çalışmamızı yaptık. Yönergemizde şu anda iş yapabilmemiz işin her maddeyi ele aldık. Bu yönerge ile bütün yeteneklerimizi birleştirip Kütahya değerlerini de katarak yaşam kalitesini artırmak istiyoruz. Kent konseyinin önceki dönemde yaptığı güzel çalışmalar var. Bunları da daha ileriye götürmek istiyoruz. Üniversiteden arkadaşlarımız var. Çok kıymetli işletmeciler, çalıştıkları alana değer katan iddialı bir kadroyuz" ifadelerini kullandı. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim