• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Başkan Ekinci muhtar evi ve çok amaçlı salonun temelini attı

Başkan Ekinci muhtar evi ve çok amaçlı salonun temelini attı
Eyyübiye Belediyesi, Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesine hitap edecek 380 metrekare alana sahip muhtarevi ve çok amaçlı salonun temelini attı.

Eyyübiye Belediyesi, Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesine hitap edecek 380 metrekare alana sahip muhtarevi ve çok amaçlı salonun temelini attı.

Eyyübiye Belediyesi, Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesine hitap edecek 380 metrekare alana sahip muhtarevi ve çok amaçlı salonun temelini attı. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek projenin temeli düzenlenen törenle atıldı. İstimlak bedeli 420 bin lira olan proje içerisinde Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahalle muhtarları için birer muhtarevi ve ok amaçlı salon bulunuyor. Bölge sakinlerinin sosyal hayatına katkı sunacak olan projenin temel atma törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin İnan, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, Kadıoğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Küçük, Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz ile mahalle sakinleri katıldı.Dua, zılgıt ve alkışlarla temeli atılan Muhtar Evi ve Çok Amaçlı salonun ilk harcı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve protokol üyeleri tarafından atıldı. Projenin bölge halkının sosyal hayatına büyük katkı sunacağını belirten Başkan Ekinci, bu tarz fiziki projelerin devamının geleceğini söyledi. Başkan Ekinci konuşmasında, "Biliyorsunuz 3 yıldan beri ekibimiz ile beraber görev yürütmekteyiz. Eyyübiye ilçemiz bir taraftan SİT alanların olduğu bir taraftan da gecekonduların olduğu bir yer. Hepinizin bildiği gibi bir metrekare alanı olmayan bir belediyeyiz. Dolayısıyla hizmet noktasında arzu etsek bile bizden kaynaklanmayan kısıtlar var. Bunları aşmak adına değişik projeler üretiyoruz. Bugün burada çok amaçlı bir salonun temelini atacağız. Burası bittikten sonra mahallemizin her türlü sosyal faaliyetini gerçekleştirebileceği bir fiziki projeyi de kazandırmış olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim