• BIST 9889.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Dündar, “Verilen Desteklerle Ayakta Duruyoruz”

Başkan Dündar, “Verilen Desteklerle Ayakta Duruyoruz”
Ligin son maçı için Kayseri'ye giderken geçirdiği trafik kazasında iki oyuncusunu kaybeden 11 oyuncusu da yaralanan Adıyaman Belediye Spor Kulübü Başkanı...

Ligin son maçı için Kayseri'ye giderken geçirdiği trafik kazasında iki oyuncusunu kaybeden 11 oyuncusu da yaralanan Adıyaman Belediye Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aykut Dündar, bu zor günlerinde kendilerine verilen desteklere teşekkür etti.

Adıyaman'ı Hentbol 2. Liginde başarıyla temsil eden ve ligin bitimine iki hafta kala Play-off'lara kalmayı garantileyen Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımının ligin son maçı için gittiği Kayseri'de meydana gelen kazada iki oyuncusunun hayatını kaybetmesi, 11 oyuncusunun da yaralanması Adıyaman'ı yasa boğmuştu. Kaza sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere birçok kesimden kendilerine gelen destek ve moral telefonlarına teşekkür eden Adıyaman Belediye Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aykut Dündar, "Verilen desteklerle güç buluyoruz" dedi. Başkan Dündar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye Hentbol 2. Ligindeki Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımımız, Kayseri ilindeki ligin son maçına giderken maalesef talihsiz bir kaza geçirmiş olup Ebu Sadık Ünlü ile Ahmet Öztürk kardeşlerimizi kaybetmiş olmanın acısı ve üzüntüsü içerisindeyiz. Ayrıca 11 arkadaşımızın da kazadan hafif yaralı olarak kurtulmasına da Rabbimize sonsuz şükür ve hamd etmekteyiz. Yaşanan talihsiz kaza sonucu devletimizin bütün imkanları seferber edilmiş olup, başta Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a, Kayseri'ye kadar gelen ve sürecin her safhasında bizlerden desteğini esirgemeyen Adıyaman Belediye Başkanımız Sayın Hüsrev Kutlu'ya, ayrıca bizlere moral ve destek veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Talha Gönüllü'ye, Hentbol Federasyonu Başkanımız Sayın Bilal Eyyüboğlu'na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ahmet Bağcı'ya, desteklerini esirgemeyen birçok siyasetçi ve bürokrata, ayrıca Kayseri'deki spor camiasına, arayan, arayamayan taziye ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kazada hayatını kaybeden kardeşlerime Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar, kederli ailelerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim