• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Doğan’dan Cephanelik’e İnceleme

Başkan Doğan’dan Cephanelik’e İnceleme
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cephanelik Mesire Alanı'ndaki ikinci etap çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında ilgililerden...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cephanelik Mesire Alanı'ndaki ikinci etap çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Cephanelik Spor Kompleksi ile Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nin faaliyete geçmesiyle canlanmaya başlayan Cephanelik bölgesinde, bir taraftan bölge hastanesinin inşaatı bir taraftan da 2.Etap Piknik Alanı çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yeşil alanların iyileştirilmesi, toprak serme, budama çalışmaları, doğal sert zemin oluşturma doğal duvarlar, merdivenler ile oturma alanları oluşturma, mevcut duvarlara travers harpuşta yapımı işi, köprü yapım işi, araç köprüsüne özel tasarım korkuluk yapım işi, yürüyüş parkurları, oturma alanları oluşturma işlemleri sürüyor.

Çalışmaların yapıldığı cephanelik Mesire Alanında incelemelerde bulunan Başkan Doğan, yaklaşık 70 dönümlük alanda yürütülen çalışmaların yaza kadar tamamlanacağını söyledi. Doğan "Asırlık ağaçlar, kuş ve su sesi ile eşsiz bir tabiat güzelliğine sahip bölgemizdeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İnşallah yaza bitmiş olacak. Deremizin ıslahını yaptık, doğal şelaleler oluşturduk. Aydınlatmalarımızı tamamladık, barbeküler yapıyoruz. İnşallah yazın burada vatandaşlarımız aileleriyle birlikte gönüllerince zaman geçirebilecekler.

Başkan Doğan, "Büyükşehir Belediyemiz SEKAPARK'ı dünya çapında bir proje olarak şehrimize kazandırdı. Biz de İzmit Belediyesi olarak şehrin Doğusuna bir mesire alanı kazandırdık. Özellikle Bekirpaşa bölgemizdeki vatandaşlarımızın böyle bir alana çok ihtiyacı vardı. Bölge hizmet konusunda garip kalmış, ihmal edilmişti. Ama AK Parti belediyeciliği başladığından bu yana şehrin değerleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi olarak Ekopark, Gölkaypark derken Cephanelik Parkını da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İzmitliler hizmetin en güzelini hakkediyor. Bizler de halkımıza hizmet edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz " şeklinde konuştu.

Başkan Doğan, Cephanelik'teki incelemeleri sırasında vatandaşlarla da sohbet edip çocuklarla yakından ilgilendi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim