• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Demircan: "Yaklaşık 30 Bin Vatandaşımız Sosyal Market’ten Düzenli Yardım Almaktadır"

Başkan Demircan: "Yaklaşık 30 Bin Vatandaşımız Sosyal Market’ten Düzenli Yardım Almaktadır"
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sosyal Market'e desteklerinden dolayı Anadolu Birlik Holding Başkanı ve aynı zamanda Karaman Milletvekili...

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sosyal Market'e desteklerinden dolayı Anadolu Birlik Holding Başkanı ve aynı zamanda Karaman Milletvekili olan Recep Konuk'u TBMM'deki makamında ziyaret ederek, plaket takdim etti. Demircan, "5 bin 500 aileden yaklaşık 30 bin vatandaşımız Sosyal Market'ten düzenli yardım almaktadır" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı ve Sosyal Market Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ihtiyaç sahibi vatandaşların umut kapısı olan Sosyal Market'e destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor. Başkan Demircan bu kapsamda Sosyal Market'e destek sağlayan kuruluşlar arasında yer alan Anadolu Birlik Holding ile Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (Pankobirlik) Başkanı ve aynı zamanda Karaman Milletvekili Recep Konuk'u TBMM'deki makamında ziyaret etti. Torku'nun Sosyal Market'e yaptığı yardımlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demircan, Anadolu Birlik Holding Başkanı Recep Konuk'a ihtiyaç sahibi vatandaşlarla aralarında kurulan köprüye katkısından dolayı bir de plaket takdim etti.

"DESTEKLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Demircan, Anadolu Birlik Holding'in alan elle veren el arasında güvenilir bir köprü kuran Sosyal Market'e Torku ürünleri desteği sağladığını belirterek, "Bundan dolayı kendilerine ve tüm destekçilere çok teşekkür ediyor ve yardımlarının devamını diliyorum. Sosyal kart ile gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren Sosyal Market'e yapılan yardımların kimlere ulaştığı ile ilgili bağışçılara düzenli rapor gönderilmektedir" ifadelerini kullandı.

"30 BİN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞIMIZIN UMUT KAPISI"

"Şeffaf bir sistemle yapılan bağışların raporunun gelmesi herhangi bir soru işareti bırakmamaktadır. Aynı zamanda Sosyal Market'e yapılan bağışlar 5035 sayılı yasa 251 nolu gelirler tebliği ile gider gösterilebilmektedir" diyen Başkan Demircan, "5 bin 500 aileden yaklaşık 30 bin vatandaşımız Sosyal Market'ten düzenli yardım almaktadır. İhtiyaç sahipleri adına Torku'ya, yani Anadolu Birlik Holding Başkanı Recep Konuk Bey'e teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Demircan: "Yaklaşık 30 Bin Vatandaşımız Sosyal Market’ten Düzenli Yardım Almaktadır"

Başkan Demircan: "Yaklaşık 30 Bin Vatandaşımız Sosyal Market’ten Düzenli Yardım Almaktadır"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim