• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Demircan, Orbay İlkokulu Ve Ortaokulu’na Misafir Oldu

Başkan Demircan, Orbay İlkokulu Ve Ortaokulu’na Misafir Oldu
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okul Buluşmaları" kapsamında Orbay İlkokulu ve Ortaokulu'na misafir oldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okul Buluşmaları" kapsamında Orbay İlkokulu ve Ortaokulu'na misafir oldu. Öğretmen, öğrenci ve velilerle bir araya gelen Başkan Demircan, "Daha iyi bir eğitim için sizlerle bir araya gelerek her şeyin yolunda olduğunu görmekten mutlu oluyorum" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okulda Buluşalım" projesi kapsamında Orbay İlkokulu ve Ortaokulu'na misafir olarak, öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Okulda öğrenciler tarafından sevinç ve coşkuyla karşılanan Başkan Demircan daha sonra velileri dinledi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı. Toplantıda veliler, isteklerini dile getirdi.

"SİZLERİN SORUNLARINI DİNLEMEK İÇİN BURADAYIM"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğretmen, öğrenci ve velilerin sorunlarını öğrenmek için okulları tek tek dolaştığını belirterek, "Bu senenin ilk döneminde gidemediğim bazı okullar vardı şimdi onları ziyaret ediyorum. Daha iyi bir eğitim için ara ara sizlerle bir araya gelerek her şeyin yolunda olduğunu görmekten mutlu oluyorum. Bu vesileyle de buradayız. Sizler de hoş geldiniz sefalar getirdiniz" dedi.

"BAŞKANIMIZ OKULUMUZUN SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENDİ"

Orbay İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Halis Parlak da, Başkan Demircan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sağ olsun başkanımız bizi her dönem ziyaret ediyor ve personeliyle birlikte okulumuzun sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Bin 500 öğrencinin eğitim aldığı okulumuz sayın başkanımız döneminde Beyoğlu'ndaki en önemli okullardan birisi haline geldi. Ben buraya kadar gelip bizleri dinlediğiniz için kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Demircan, Orbay İlkokulu Ve Ortaokulu’na Misafir Oldu

Başkan Demircan, Orbay İlkokulu Ve Ortaokulu’na Misafir Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim