• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Çolakbayrakdar Koltuğu Çocuklara Devretti

Başkan Çolakbayrakdar Koltuğu Çocuklara Devretti
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hikmet Madazlı Anaokulu Öğrencilerini ağırladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hikmet Madazlı Anaokulu Öğrencilerini ağırladı. Başkan Çolakbayrakdar'ın makamının temsili sahibi anasınıfı öğrencisi Furkan Tokcan oldu.

Hikmet Madazlı Anasınıfı öğrencilerini ve öğretmenlerini ağırlayan Başkan Çolakbayrakdar, çocuklarla tek tek tanıştı. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Başkan Çolakbayrakdar koltuğunu temsili olarak anasınıfı öğrencisi Furkan Tokcan'a teslim etti. Kocasinan Belediyesi'nin 23 Nisan Başkanı Furkan Tokcan, makamına geçerek okul arkadaşlarının taleplerini dinledi. Öğrenciler yeni başkandan okul bahçelerindeki çim sahanın yenilenmesini talep etti. Çim saha talebini kabul eden Başkan Furkan Tokcan, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürü'ne Hikmet Madazlı Anaokulu'nun çim sahasını yenileme talimatı verdi.

Günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan ilçe sınırlarındaki çocukların sağlıkları, eğitimleri ve mutlulukları için ellerinden gelen özveriyi gösterdiklerini belirtti. Koltuğunu geleceğin büyükleri olan çocuklara gönül rahatlığıyla teslim ettiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Bu pırıl pırıl çocuklarımız sayesinde aydınlık bir gelecekten çok umutluyuz" dedi. 23 Nisan Çocuk Bayramının Türkiye Cumhuriyeti'nin dünya çocuklarına bir armağanı olduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, tüm çocukların barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünya temenni ettiklerini söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar ile 23 Nisan Başkanı ve öğrenciler arasında keyifli sohbetler gerçekleşti. Başkan Çolakbayrakdar'a kendi yaptıkları Türk Bayrağı tablosunu hediye ettiler.

Başkan Çolakbayrakdar Koltuğu Çocuklara Devretti

Başkan Çolakbayrakdar Koltuğu Çocuklara Devretti

Başkan Çolakbayrakdar Koltuğu Çocuklara Devretti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim