• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Çetin İş Adamlarından Destek İstedi

Başkan Çetin İş Adamlarından Destek İstedi
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye bünyesinde oluşturulan Gıda Bankası ve üniversite öğrencileri için hazırlattığı "Çukurova'nın Filizleri"...

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye bünyesinde oluşturulan Gıda Bankası ve üniversite öğrencileri için hazırlattığı "Çukurova'nın Filizleri" projesi için iş adamlarından destek istedi. Adana'nın önde gelen iş adamı örgütlerinin yöneticileriyle bir araya gelen Çetin, "20 liralar damlar göl olur, çocuklar okur. Gıda Bankası büyürse daha çok çocuk yatağa tok girer" dedi.

Ankara'da Çankaya ve İzmir'de Karşıyaka belediyeleri tarafından başlatılan projeyi "Çukurova'nın Filizleri" adı altında Adana'da uygulayan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, apartman ve site yöneticilerinin ardından iş adamı örgütlerinin başkanlarına da bilgi verdi, destek istedi. İş adamlarından olumlu yanıtlar alan Çetin, "Alt sınır ayda 20 lira. Bu 20 liralar damlaya damlaya göl, üniversitede okuyan çocuklarımıza burs olur, okumalarını sağlar. Sizlerin de katkısıyla bu olay büyür, yüzlerce genç binlerce olur ve okur" diye konuştu.

AYDA 250 LİRA CAN SİMİDİ OLUR

'Çukurova'nın Filizleri" adını verdikleri proje ile yardıma ihtiyacı olup da başarılı gençlere omuz vermek istediklerini anlatan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Alt sınır 20 lira, istiyoruz ki apartman aidatına 20 lira daha eklensin. Dileyen daha fazlasını da verebilir. Katılım gönüllüdür, hiçbir zorlama yoktur ve sadece 10 ay süreyle geçerlidir. Desteğiniz sayesinde kim bilir kaç üniversite öğrencisi okuyacak. Gelin el verin bu çocukları okutalım" diye çağrı yaptı.

Çukurova Belediyesi bünyesinde oluşturdukları Gıda Bankası aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine giyim, gıda ve deterjan yardımı yaptıklarını da belirten Başkan Soner Çetin, işa damlarından katkı beklediğini anlattı.

"Daha çok insanın karnı doysun" diyen Çetin'e toplantıya katılan Bekir Sütcü (AOSB), Zeki Kıvanç (ADASO), Berkuk Yıldar ve Nadir Özata (ATİKOP), Osman Bağış (ATB), Ömer Faruk Sakarya (ÇUGİAD), Sefa Noyaner (AGİAD), Yakup Kutluca (TÜMSİAD) ve Süleyman Sönmez'den (ADSİAD) olumlu yanıt geldi.

Başkan Çetin İş Adamlarından Destek İstedi

Başkan Çetin İş Adamlarından Destek İstedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim