• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Çerçi, Yaşlıları Yemekte Ağırladı

Başkan Çerçi, Yaşlıları Yemekte Ağırladı
Yunusemre Belediyesi 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle, Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi'nde kalan yaşlıları öğle yemeğinde...

Yunusemre Belediyesi 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle, Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi'nde kalan yaşlıları öğle yemeğinde ağırladı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yemeğe katılan yaşlılarla yakından ilgilenerek onlara hediye takdim etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yaşlılar Haftası'nda Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi'nde kalan yaşlıları Menekşe Et Lokantası'nda konuk etti. Öğle yemeğine; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzman Dr. Ümit Atman, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, AK Parti Yunusemre ilçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Atik ve Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi'nde kalan yaşlılar katıldı.

'MÜDÜRLÜKLERİMİZ YAŞLILARIMIZ İÇİN SEFERBER OLUYOR'

Yaşlıların "Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar" olduğunun altını çizen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilendi. Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada, "Yaşlılarımızı itibar göstermek bizlerin minnet borcudur. Yunusemre Belediyesi olarak bizler de minnet borcumuzu en iyi şekilde ödemeye çalışıyoruz. Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Bünyemizde kurduğumuz Evde Bakım Hizmetleri ile yaşlılarımızın her türlü bakımıyla yakından ilgileniyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen çeşitli aktivitelere yaşlılarımızı da dahil ederek, onların daha aktif olmalarını ve yaşama bağlı kalmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Kısacası bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasında." dedi.

Yemeğe katılan yaşlılarla tek tek muhabbet eden ve onların isteklerini dinleyen Başkan Çerçi, organizasyon sonunda yaşlılara da hediye takdiminde de bulundu. Huzurevi sakinleri de kendi elleriyle boyadıkları tepsiyi Başkan Çerçi'ye hediye etti.

Başkan Çerçi, Yaşlıları Yemekte Ağırladı

Başkan Çerçi, Yaşlıları Yemekte Ağırladı

Başkan Çerçi, Yaşlıları Yemekte Ağırladı

Başkan Çerçi, Yaşlıları Yemekte Ağırladı

Başkan Çerçi, Yaşlıları Yemekte Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim