• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Çelik Yunt-der’in Konuğu Oldu

Başkan Çelik Yunt-der’in Konuğu Oldu
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik halk buluşmaları programı kapsamında Yunt-Der'in konuğu oldu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik halk buluşmaları programı kapsamında Yunt-Der'in konuğu oldu. Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesinin çalışmaları hakkında dernek üyeleri ve muhtarlara bilgiler verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Spor ve Turizm derneğinin her hafta düzenlediği halk buluşmaları programının konuğu oldu. Dernek binasında gerçekleşen programa Yunt-Der Başkanı Mustafa Uyumaz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Süleyman Çoban, Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen, Yunt-Der Kadın Kolları Başkanı Emine Okal, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk İlyas çok dayıda muhtar ve dernek üyesi katıldı.

Yunt-Der olarak her hafta bir siyasetçi ve kurum müdürünü dernek binasında ağırladıklarını ifade eden Yunt-Der Başkanı Mustafa Uyumaz, "21 yıl önce kurulmuş olan derneğimiz Yuntdağı bölgesindeki 63 köyü kapsamaktadır. Yunt-Der olarak birçok çalışmaya imza atıyoruz. Hemşehrilerimiz ile bir araya geliyoruz. Yunt-Der olarak birçok çalışmaya imza atıyoruz. Hemşehrilerimiz ile bir araya geliyoruz. Özellikle düzenlediğimiz bahar şenliğimiz ile vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Her hafta düzenlediğimiz halk buluşmaları programımızda da konusunda uzman olan siyasetçilerimiz, daire müdürlerimiz ile bir araya gelerek vatandaşlarımız merak ettikleri konular hakkında bilgiler alıyorlar. Bu gün konuğumuz olan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e bizleri kırmadıkları için çok teşekkür ediyorum." dedi.

"YUNTDAĞI'NDA ÖRNEK İNSANLARIMIZ YAŞIYOR"

Belediye Başkan adaylığı döneminde Yunt-Der'i ziyaret ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Öncelikle bugün sizlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bundan 2 yıl önce yine böyle bir toplantında sizlerle bir araya gelme fırsatımız olmuştu. Rabbim nasip etti bu gün karşınızda Belediye Başkanı olarak geldim. Şehzadeler Belediyesi olarak zorlu bir kurulum aşaması yaşadık. Kısıtlı imkanlarla 65 mahalleye hizmet edebilen bir belediye haline geldik. Şehzadeler ilçemizde her mahallede hizmetlerimiz var, yapılamaya da devam edecektir. Yuntdağı halkı devletine ve milletine bağlı insanlardır. Sürekli olarak devlete destek veriyorlar. AK Parti kurulduğu günden beri her seçimlerde yüksek bir oyla AK Parti'ye destek veriyorlar. Misafirperverliğiniz ile örnek insanlarımız yaşıyor Yuntdağı'nda. Bizlerde sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Çelik vatandaşların sorularını yanıtladı.

Başkan Çelik Yunt-der’in Konuğu Oldu

Başkan Çelik Yunt-der’in Konuğu Oldu

Başkan Çelik Yunt-der’in Konuğu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim