• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Büyükkılıç, iftarda Keykubat halkı ile buluştu

Başkan Büyükkılıç, iftarda Keykubat halkı ile buluştu
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Mahallemde İftar Var" etkinliğinde Keykubat halkı ile kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Mahallemde İftar Var" etkinliğinde Keykubat halkı ile kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar saati öncesi ve sonrasında renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte özellikle mahalleli gençler ve çocuklar Başkan Büyükkılıç'a yoğun ilgi gösterdi ve fotoğraf çektirebilmek için adeta yarıştı.

Mahallemde İftar var etkinliğine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Keykubat Mahallesi Melikgazi Konutları önünde kurulan iftar sofrasında, vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Soframızı şereflendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Önemli olan birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz,dayanışmamız. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan'ın feyzinden istifade etmemiz. Bu anlayış içerisinde bayrağımıza, devletimize, vatanımıza ve milletimize sahip çıkarak huzurumuzu bozacak hiçbir şeye fırsat vermeden dayanışma içerisinde bu mübarek ayın feyz ve güzelliklerden istifade edelim.Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin.Huzur içerisinde Kadir Gecesine ve Bayramına bizleri eriştirsin diye dua ve temennide bulunuyorum."dedi.

Melikgazi için çok ayrı bir öneme sahip olan Keykubat semtinin Kayseri Şehir Stadı ile ayrı bir misyon kazandığını ve yapılan belediye yatırımları ile de gelişime açık bir semt olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, "Her türlü sosyal donatıya sahip Keykubat Mahallesinde sosyal ve spor tesisimiz, enerji üreten kapalı semt pazar yeri ve otopark alanları ile modern bir yapılaşma sergilenmektedir. Parkları ve yeşil alanları ile bölge halkına hizmet sunulmaktadır. Gerçekleştirilen belediye yatırımları ile bu bölge halkının sosyal yaşamı değiştiği gibi ayrıca adeta şehrimizin prestij semtlerinden biri olmaya adaydır" dedi.

Kocatepe Camii'nde teravih namazı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan akşamlarında meclis üyeleri, parti teşkilatı ve daire müdürleriyle her gün bir mahalleye ziyaret ettiklerini, Teravih namazı sonrasında mahalle sakinleri ile yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundukları söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç Belsin Kocatepe Mahallesi Kocatepe Camii'nde kılınan Teravi namazı sonrası cami bahçesinde bulunan Melikgazi Belediyesi Sohbet evinde mahalle halkı ile sohbet ederek, taleplerini dinledi.

Başkan Büyükkılıç, iftarda Keykubat halkı ile buluştu

Başkan Büyükkılıç, iftarda Keykubat halkı ile buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim