• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Birliktir TÜMSİAD Heyetini Ağırladı

Başkan Birliktir TÜMSİAD Heyetini Ağırladı
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ceylan ve 2. Bölge Başkanı Nurcan Erdoğan, TÜMSİAD Afyonkarahisar...

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ceylan ve 2. Bölge Başkanı Nurcan Erdoğan, TÜMSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı M. Emin Birliktir'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ceylan şubeler arasında güzel bir koordinasyon sağlandığını ve genel merkez olarak bu çalışmalara destek verdiklerini söyledi. Kurumsallaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Ceylan, Afyonkarahisar TÜMSİAD'ın da çalışmalarıyla takdir topladığını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birliktir ise, şubeler arasında genel durum değerlendirmesi yapılmasından memnuniyet duyduklarını söyledi. TÜMSİAD'ın dünya geneline yayılan büyük bir kuruluş olduğunu kaydeden Birliktir, "İşadamlarının ve istihdam ettikleri elemanların kişisel, mesleki, sosyal ve kültürel gelişimlerine destek olmak istiyoruz. Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak en önemli prensibimizdir. İşletmelerimizin, toplam kalite yönetimi standartlarına uygun çalışmalarını teşvik etmek, Özel sektörün ara eleman ihtiyacını karşılamak için Milli Eğitim Bakanlığı ve Sektör Temsilcileri ile birlikte Meslek liselerine işlerlik kazandırarak uygulanabilir projeler üretmek istiyoruz" dedi.

TÜMSİAD'ın büyük bir marka oluşturduğunu söyleyen Birliktir, "TÜMSİAD İşadamları Derneği olarak, yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye'yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturmaktır" dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim