• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Bayraktutar’dan Başkan Asya’ya ziyaret

Başkan Bayraktutar’dan Başkan Asya’ya ziyaret
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar ve beraberindeki heyet,...

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar ve beraberindeki heyet, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret etti.

Bayraktutar ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Feyat Asya, belediyenin çalışmaları ile ilgili misafirlerini bilgilendirdi. Sivil toplum kuruluşları ile uyum ve işbirliği içinde olduklarına dikkat çeken Başkan Asya, alınacak kararlarda istişare etmeyi gelenek haline getirdiklerini kaydetti. Her platformda iki hassasiyetinin olduğunu söyleyen Başkan Asya, bunlardan birincisi AK Parti gibi bir dava partisinde hizmet etmek olduğunu, ikincisinin de Memur-Sen ailesinin bir ferdi olarak görev yapmak olduğunu ifade etti.

Yerel yönetim konusunda sorumluluklarını yerine getirmek için mücadele ettiklerini kaydeden Başkan Asya, "Belediyecilik alanında asli görevimizi layıkıyla yapmanın çabası içindeyiz. Altyapı ve üst yapı projelerimiz devam ediyor. Eksik ve aksaklıklarımızı gidermek için çalışıyoruz. Halkımızdan aldığımız desteği ve enerjiyi ilimizin ihyası ve inşası için kullanmaya devam ediyoruz. Bu duygularla ziyaretinizden ziyadesi ile memnun olduğumu bir kez daha belirtmek isterim. Sizleri ilimizde ağırlamaktan şeref duyduk" şeklinde konuştu.

Diyanet-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar ise, nezaketinden dolayı Başkan Asya'ya teşekkür etti. Başkan Asya'nın Memur-Sen'deki emeklerinin her zaman gıpta edildiğini, belediye başkanı olarak da faydalı çalışmalar yapacağına inancının tam olduğunu belirten Bayraktutar, Muş'a yapacağı hizmetlerde kendisine ve ekibine başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Asya, ziyaret anısında Bayraktutar'a fincan takımı ve Osmanlı tuğrasının yer aldığı bir tabloyu hediye etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Başkan Bayraktutar’dan Başkan Asya’ya ziyaret

Başkan Bayraktutar’dan Başkan Asya’ya ziyaret

Başkan Bayraktutar’dan Başkan Asya’ya ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim