• BIST 10357.53
  • Altın 2404.901
  • Dolar 32.2673
  • Euro 34.8046
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Başkan Bakıcı’nın Ankara Ziyaretleri

Başkan Bakıcı’nın Ankara Ziyaretleri
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ankara'ya giderek Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir'i, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı...

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ankara'ya giderek Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir'i, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez'i ve Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem'i ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ilk olarak Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir'i makamında ziyaret etti. Başkan Bakıcı ve beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir Milletvekili Eldemir ile bir süre sohbet etti. Bozüyük'ün ihtiyaçları, eksikleri ve yeni yapılacak projeler hakkında görüş alış verişinde bulunulan görüşmenin sonunda ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Başkan Bakıcı, Milletvekili Eldemir ve Başkan Yardımcısı Eldemir ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez'i ziyaret etti. Burada yapılan görüşmede de Bozüyük'ün enerji konusundaki sorunları masaya yatırılarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Başkan Bakıcı ziyaretin sonunda Müsteşar Dönmez'e günün anısına seramik tabak hediye etti. Başkan Bakıcı ve beraberindekiler son olarak Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem'i makamında ziyaret etti. Hal Projesi ile ilgili yapılan görüşmelerin ardından Başkan Bakıcı Genel Müdür Ertem'e destekleri için teşekkür ederek seramik tabak hediye etti.

Başkan Bakıcı Ankara ziyaretlerinin ardından bir değerlendirmede bulunarak "Ankara'dan güzel ilçemiz için olumlu geçen görüşmelerimizin ardından güzel vaadlerle dönüyoruz. Öncelikle Bilecik'imizin Ankara'daki sesi, Milletvekilimiz Sn. Halil Eldemir'i makamında ziyaret ettik. Ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı hemşerimiz Fatih Dönmez Bey'i ziyaret ederek, ilçemizin enerji konusundaki sorunlarını istişare ettik. Son olarak da Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem Bey'i makamında ziyaret ederek Hal Projesi üzerinde mutabakata vardık. Tüm hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Bakıcı’nın Ankara Ziyaretleri

Başkan Bakıcı’nın Ankara Ziyaretleri

Başkan Bakıcı’nın Ankara Ziyaretleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim