• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Ayaz Vali İhsan Dede Okulunu Ziyaret Etti

Başkan Ayaz Vali İhsan Dede Okulunu Ziyaret Etti
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, gelen talepler doğrultusunda okul ziyaretlerine devam ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, gelen talepler doğrultusunda okul ziyaretlerine devam ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Vali İhsan Dede Okulu'nu meclis üyesi İbrahim İbrahimoğlu, Vezirçiftliği mahalle Muhtarı Bahattin Aktepe ile birlikte ziyaret etti. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı önceki gün makamında ziyaret eden ve yayına yeni çıkarmış oldukları VİDİ dergilerini Başkanla paylaşan Vali İhsan Dede Okul Müdürü ve öğrencileri, Başkan Ayaz'ı okullarında ağırladılar.

Geçen yıl ilçeye yeni modern binasıyla kazandırılan Vali İhsan Dede Okulu'nda yer alan müzik sınıfı, öğretmenler için spor salonu, anaokulu öğrencilerinin mutfağı ,zengin kütüphane, serbest etkinlik ve oyun odası, jimnastik salonu, masa tenisi sınıf gibi bir çok okuldan farklılık gösteren etkinlik sınıflarını Vali İhsan Dede ilkokul Müdürü Hasan Hayri MERT Başkan Ayaz'a anlattı. 24 derslik, 450 ilkokul öğrencisi, 80 anasınıfı öğrencisi bulunan okul 4 bin metrekare kapalı, 2 bin 300 metrekare açık alanda hizmet veriyor.

Ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirten Hasan Hayri MERT "Eğitimde yıldız bir kent olan Başiskele'ye yakışır eğitim hizmetlerini yerine getirmek bizim görevimiz. Bu kapsamda ne zaman destek istesek bize yardımcı olan ve desteğini esirgemeyen Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Vali İhsan Dede Okulu ziyareti esnasında Okul Müdürü Hasan Hayri Mert'ten aldığı bilgiler ile okulun Başiskele'nin şanslı geleceği olan çocuklara nasıl bir eğitim hizmeti sunduğu hakkında paylaşımları dinledi. Başkan Ayaz, "Bizim en büyük umudumuz gençler, çocuklar onların daha kaliteli ortamlarda eğitim görmeleri bizler için her zaman gurur kaynağıdır. Bu doğrultuda da Başiskele'nin her noktasında biz üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz. 7 yıldızlı bir kentin doğuşu kolay gerçekleşen bir süreç değil, bu süreci geleceğe en güzel şekilde taşıyacak olan nesil, bu okullarda yetişiyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim