• BIST 8853.72
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Ataç İnönü’de Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Ataç İnönü’de Ziyaretlerde Bulundu
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İnönü ilçesindeki muhtarlarıyla bir araya gelerek, THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Başkanlığına...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İnönü ilçesindeki muhtarlarıyla bir araya gelerek, THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Başkanlığına atanan Albay Seyit Yaylacı'yı ziyaret etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve beraberindeki Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri Hasan Tutucu, Hasan Hüseyin Bolat, İbrahim Kökdere ve Niyazi Çetin, İnönü'ye bir ziyarette bulunarak, öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi İnönü İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Hamdi Tosunoğlu ve partililerle bir araya geldi. Buradaki kısa sohbetin ardından başkan Ataç, İnönü'de esnaflarını gezerek, hayırlı işler diledi. Daha sonra İnönü'deki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmesinin ardından Ataç, THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezi Başkanı Albay Seyit Yaylacı'yı makamında ziyaret etti.

Yaylacı, ziyaretinden dolayı Ataç'a teşekkür ederek, "Değerli Başkanımızın bize yaptığı bu ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Kendileri yeni görevimizde bize hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Bu ziyaretle bize gerçekten güç verdiler. Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Ataç ise, "Seyit Albay'ım çok eski bir dostumdur. Kendisiyle tanışmamız bir tesadüfe dayanır fakat koyu bir dostluk pekişti. Gerçekten buraya atanmasına çok memnun oldum. Karakterine çok uygun bir yer. Buraya çok iyi hizmet edeceğini biliyorum. Burası Türkiye'de nadir noktalardan biri. Büyük insan İsmet İnönü'nün adıyla anılan bir yerde böyle bir okulun olması ayrı bir önem unsuru. Tepebaşı Belediyesi olarak buraya çok desteğimiz oldu. Bundan sonra daha da olacak. Ben Seyit Albay'ıma yeni görevinde başarılar diliyorum, tekrar hayırlı olsun" diyerek duygularını paylaştı.

Konuşmaların ardından öğle yemeği yiyen Başkan Ataç, Albay Seyit Yaylacı, Cumhuriyet Halk Partisi İnönü İlçe Başkanı Hamdi Tosunoğlu ve muhtarlar, burada karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Yemeğin ardından Albay Yaylacı ve Başkan Ataç, merkezde bulunan derslikleri ve atölyeleri tek tek gezdiler. Yaylacı, planörler, model uçaklar, derslikler ve yapılan çalışmalar hakkında geniş bilgi verdi.

Başkan Ataç İnönü’de Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Ataç İnönü’de Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Ataç İnönü’de Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Ataç İnönü’de Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Ataç İnönü’de Ziyaretlerde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim