• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 13 °C

Başkan Ataç, Esnafla Bir Araya Geldi

Başkan Ataç, Esnafla Bir Araya Geldi
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Esnaf Odaları Birliği'ne bağlı 35 meslek odasının başkan ve yöneticileriyle sabah kahvaltısında...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Esnaf Odaları Birliği'ne bağlı 35 meslek odasının başkan ve yöneticileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Belediyelerin asli görevleri arasında sayılan yol, kaldırım, park-bahçe yapımı gibi çalışmalarla birlikte; sağlık, sanat, spor ve sosyal konularda da projeler geliştirmek durumunda olduğunu söyleyen Ataç, Tepebaşı Belediyesi'nin pek çok projesinin bu doğrultuda olduğunu söyledi. Ataç, engelliler, yaşlılar, çocuklar ve kadınlara yönelik geliştirdikleri projeleri anlattı. Yaşam Köyü içinde yer alan Alzheimer hastaları, zihinsel engelliler ve yaşlıların bulunduğunu aktaran Ataç, ağız ve diş sağlığı merkeziyle de çocuklara yönelik çalışma yürüttüklerini belirtti. Ataç, ayrıca, belediyenin yenilenebilir enerji konusunda Türkiye'de ilkleri gerçekleştirdiğini vurguladı. Başkan Ataç, "Tepebaşı Belediyesi'nin şöyle ilkesel bir şeyi var, her zaman esnafımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Karşılıklı sıkıntılardan dolayı bazen anlaşmazlıklar olabilir ama güzellik içinde, birbirimizi kırmadan, dökmeden çözebiliriz bunları. Biz esnafımızın yanındayız. Yerel esnafımızın bizim için çok büyük önemi var" dedi.

"KAPALI ÇARŞI PROJESİNİ HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUZ"

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen de, Başkan Ataç'a bu daveti için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ortak akıl yoluyla sorunların aşılabileceğini kaydetti. Birsen, Tepebaşı Belediyesi'nden her zaman yakınlık gördüklerini vurgulayarak, "Kamulaştırma yapılıp, Eskişehir'e yakışır, esnaf sanatkarın bulunacağı bir kapalı çarşı projesini hayata geçirmek istiyoruz. Bu konuda sizden destek istiyoruz. Belli yerlerde, özellikle yeni gelişen güzel bir yerde esnafımıza 2016'da güzel bir proje oluşturma isteğimizi sizlere belirtiyoruz. Yer tahsisi konusunda destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

GEZİLERE ESNAFLAR DA KATILACAK

Başkan Ataç da, esnafla birlikte ve onun yararına olacak projelerde yer alacaklarını anlattı. Bazı odaların başkan ve yöneticileri de, Tepebaşı Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan ve sosyal projelerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Öte yandan, belediyenin Çanakkale ve Anıtkabir ziyaretlerine esnafın da dahil edilmesi gündeme getirilerek, ileride bunun gerçekleşeceği belirtildi.

Başkan Ataç, Esnafla Bir Araya Geldi

Başkan Ataç, Esnafla Bir Araya Geldi

Başkan Ataç, Esnafla Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim