• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Altay Vatandaşla Buluşuyor

Başkan Altay Vatandaşla Buluşuyor
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Malazgirt Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Malazgirt Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Selçuklu'da Cuma Buluşmaları'nın bu haftaki adresi Malazgirt Mahallesi oldu. Cuma Namazı'nı Şükrü Coplan Camii'nde kılan Başkan Altay, namaz sonrası vatandaşlarla buluştu. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında bilgiler veren Altay, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri de dinledi. Programda Başkan Altay'a, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Malazgirt Mahalle Muhtarı Mustafa Avcıoğlu da eşlik etti.

Selçuklu'da Cuma Buluşmaları'nın birlik, beraberlik ve kardeşlik ilişkilerinin gelişmesine vesile olduğunu ifade eden Başkan Altay, "Bu buluşmalar ile belediye hizmetlerini halkımıza anlatırken, mahallelerimizin ihtiyaçlarını da yerinde tespiti noktasında büyük katkı sağlıyor" dedi.

Selçuklu'nun 600 bine yaklaşan nüfusu ve 72 mahallesiyle Türkiye'nin en büyük metropol ilçeleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan Altay, "Bu rakama her yıl 20 bin yeni nüfus daha ekleniyor. Artan nüfusa rağmen ilçemizin her noktasına temizlikten altyapıya, tesisleşmeden park-bahçe hizmetlerine kadar her alanda en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. "Ortak akıl" ile çıktığımız bu yolda her yaş grubundan insanımıza hizmet üretiyor, Selçuklu'nun bugün olduğu gibi gelecekte de cazibe merkezi olması için çalışıyoruz" diye konuştu.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Altay, yorucu bir eğitim döneminin ardından sömestr tatiline giren gençlere tavsiyelerde bulundu. Altay,"Eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamladınız. Sizlerin kaliteli bir eğitim almanız için öğretmenleriniz ve bizler elimizden gelen desteği veriyoruz. Sizlerden beklentimiz ikinci dönemde de derslerinize iyi bir şekilde çalışarak başarılı olmanız. Tatilde bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyor, hepinize iyi tatiller diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Altay Vatandaşla Buluşuyor

Başkan Altay Vatandaşla Buluşuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim