• BIST 9876.23
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Alıcık’dan Aydın Sportif Basketbol Takımına Destek

Başkan Alıcık’dan Aydın Sportif Basketbol Takımına Destek
EBBL 4. Grup'u ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura yükselen ve Türkiye'de 36 takım arasından 2. Tura yükselip C gurubunda lider olan Aydın Sportif Basketbol...

EBBL 4. Grup'u ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura yükselen ve Türkiye'de 36 takım arasından 2. Tura yükselip C gurubunda lider olan Aydın Sportif Basketbol takımı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Aydın Sportif Basketbol Takımı Antrenörü Çağatay Dereceli Takım Menejeri Hüseyin Büyükçoban ile Oyuncuları Murat Tayyar, Tolga Köklen, Tolga Bellioğlu, Miraç Erol, Devrim Şahinkaya, Orhan Uygun, Muhammed Kafadar, Deniz Yıldız, Mehmet Demir ve Tolgahan Ilgar Başkan Alıcık'ı makamında yaptıkları ziyaretlerinde 1.grubu 2.sırada tamamlayıp, 2. Tur C grubu lideri olarak 2.lige çıkma mücadelesi yolunda destek istedi. Takım Antrenörü Çağtay dereceli takımın yaşadığı sıkıntı ve sorunları Başkan Alıcık'a iletirken Aydın'da basketbol branşına duyulan ilginin azlığından yakınarak 2. Lig yolunda destek göremediklerini anlattı. Sportif Spor Antrenörü Çağatay Dereceli, "Takımımız, başkanımız Adnan Tatlıdede'nin kişisel gayretleriyle ortaya çıktı. Onun destekleriyle de yoluna devam ediyor. Takımımızın maddi yükünü kendisi karşılıyor. 2. Lig yolunda maddi manevi destek bekliyoruz. Desteklendiğinde çok iyi sonuçlar alabilecek bir takımımız var. Ancak Aydın'da basketbol branşına duyulan ilgi az. Aydınlıların kulüplerine sahip çıkmalarını bekliyorduk ama olmuyor. Spora ve sporcuya verdiğiniz önemi her kes çok iyi biliyor ve görüyor. Buna dayanarak siz başkanımızdan yapılacak olan müsabakaları için Nazilli Belediyesinden Otobüs talebinde bulunarak bize destek sağlamanızı diliyoruz" diye konuştu.

Yaptıkları ziyaretlerinden dolayı onur duyduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Biz Nazilli Belediyesi olarak çıkacak olduğunuz maça gidebilmeniz için araç desteği ve elimizden gelen desteği böyle yetenekli ve gelecek vaad eden bir takıma vereceğiz. Sizlere Kayseri'de yapılacak turnuvalar da başarılar diliyorum ve 2. Ligden en iyi derece ile geri dönmenizi temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim