• BIST 9889.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Alıcık, “Nazilli’yi Tüm Türkiye Ve Dünya Tanıyacak”

Başkan Alıcık, “Nazilli’yi Tüm Türkiye Ve Dünya Tanıyacak”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, uzun yıllardır İl olması için mücadele verilen Nazilli'nin tanıtımına katkı sağlamak için ilgi çekecek iki...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, uzun yıllardır İl olması için mücadele verilen Nazilli'nin tanıtımına katkı sağlamak için ilgi çekecek iki önemli projeyi hayata geçirdi.

Ege'nin İncisi, Uzun Yaşam Merkezi Nazillimizin tanıtılması için, resmi yazışmalarda, Belediyemiz Servislerince kullanılmak üzere 6000 adet Kişisel Posta Pulu bastırılması Encümence görüşülerek karara bağlandı ve pullar basıldı.

Başkan Alıcık'ın girişimiyle yapılan bu çalışma Nazilli Belediyesi Özel Posta pulu olarak kullanılacak. Nazilli PTT müdürlüğü tarafından özel olarak basılan, üzerinde Başkan Haluk Alıcık'ın fotoğrafı ve "Okumak, çalışmak, yaşamak ve yaşlanmak için ideal şehir Nazilli" yazısı olan Nazilli Belediyesi özel posta pulu, belediyeye ait resmi yazışmaların üzerinde kullanılacak. Öte yandan Türk Hava Yollarına ait bir uçağa "Nazilli" adı verilerek Nazilli'nin tanıtımının sağlanması konusunda da çalışmalar devam ediyor.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Nazilli'nin marka şehir olması ve de tanıtımı için büyük çaba gösteren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'nin tanıtımına önemli katkı sağlayacak bu iki projeyi gerçekleştirmekten oldukça mutlu olduğunu ifade ederek, bu çalışmaların Uzun Yaşam Kenti Nazilli'nin il olma yolunda yıllardır sürdürdüğü haklı mücadeleye de katkı sağlayabileceğini de sözlerine ekledi. Alıcık, "Gerçekten Nazilli'yi çok seviyorum ve Nazilli'nin tanıtılması için her türlü özelliğini kullanmaya gayret gösteriyoruz. Şu ana kadar Nazilli'mizi zaten Türkiye'de ve yurtdışında uzun yaşamın merkezi olarak tanıttık. Ancak bununla sınırlı kalamayız. Nazilli'nin gerçekten okumak, çalışmak, yaşamak ve yaşlanmak için ideal şehir olduğunu da her kesin bilmesini sağlamalıyız" dedi.

Başkan Alıcık, “Nazilli’yi Tüm Türkiye Ve Dünya Tanıyacak”

Başkan Alıcık, “Nazilli’yi Tüm Türkiye Ve Dünya Tanıyacak”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim