• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Akkaya Yaşlıları Ziyaret Etti

Başkan Akkaya Yaşlıları Ziyaret Etti
Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Özel Umut Bakım Merkezi ile Nasreddin Hoca Huzurevi'ne ziyaretler...

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Özel Umut Bakım Merkezi ile Nasreddin Hoca Huzurevi'ne ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Akkaya ziyaretlerine ilk olarak Özel Umut Bakım Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek başladı. Burada merkez yetkilerinden merkez hakkında bilgi alan Başkan Akkaya, bakımevinde kalan yaşlıların ellerini öperek onlarla tek tek ilgilendi.

Yaşlılarla bir süre sohbet de eden Başkan Akkaya, "Sizler bizim için her zaman önemlisiniz. Yaşlılar Haftası ya da başka günleri beklemeden sizleri zaman zaman sık aralıklarla ziyaret ediyoruz. Bu bakım merkezindeki Özgür ve Gökhan Kardeşlerimize devletimiz bu imkanları sağlıyor, onlarda sizlere bu imkanlar için aracılık yapıyor ve sizleri burada misafir ediyorlar" dedi.

Başkan Akkaya'nın bakımevi ziyaretinde 65 yaşındaki Sadık Bakırcı Başkan Akkaya'ya çizdiği resimleri gösterirken, Hakan Yüzbaşı'da Başkan Akkaya için yazdığı şiiri okudu. Bakımevi ziyaretinin ardından Akşehir Nasreddin Hoca Huzurevi'ne geçen Başkan Akkaya, buradaki yaşlılarında ellerini öperek onlarla sohbet etti.

Huzurevi Müdürü Fahri Çavdar'dan huzurevi hakkında bilgi alan Başkan Akkaya, yaşlılara her zaman hürmet ve saygı gösterilmesi gerektiğinin altını çizerek, "Yaşlılarımız, toplum yapımızın manevi direkleri olup; geçmişimiz ile geleceğimiz arasında bir köprü vazifesi görmektedirler. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynak olacaktır" diye konuştu.

Huzurevi Müdürü Fahri Çavdar'da Akşehir Belediyesi ve Başkan Akkaya'dan her zaman büyük destek gördüklerini belirterek tüm yaşlılar adına yapılan ziyaretten dolayı Başkan Akkaya'ya teşekkür etti.

Başkan Akkaya Yaşlıları Ziyaret Etti

Başkan Akkaya Yaşlıları Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim