• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Başbakan'dan yumruklu saldırı! Erdoğan bakın nasıl yumruk atıyor VİDEO

Başbakan'dan yumruklu saldırı! Erdoğan bakın nasıl yumruk atıyor VİDEO
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü Soma ziyaretinde bir vatandaşla tartıştığına ve yumruk attığına dair iddialar, sosyal medyada geniş yankı buluyor.

Başbakan Erdoğan yumruk attı mı?

Başbakan Erdoğan, dün belediye binası çıkışında konuşurken, korumaları bir vatandaşı gözaltına almıştı. Bu gözaltı sonrasında toplanan kalabalık Başbakan Erdoğan'a tepki göstermişti.

Erdoğan yumruk atarken çekilen o video!

Erdoğan, bazı vatandaşların protestosu üzerine makam aracından inip ve protestocu vatandaşla konuşmak için yanına gidiyor, bu kişinin Başbakanın gelmesine rağmen Yuhlamaya devam ettiği anlaşılıyor. Başbakan da, "Bir de benim yanımda yuh de" diyor. O sırada vatandaşın Başbakan Erdoğan'a tepki gösterdiği, Başbakan'ın da ona doğru yürüdüğü görülüyor. Başbakanın korumaları etkisiz hale getirip markete doğru götürüyor. Başbakan Erdoğan ve Arınç da markete doğru gidiyor. Tam belli olmamakla birlikte, Başbakan Erdoğan'ın market girişinde bu kişiye karşı müdahale ettiği gibi bir görüntü algılanıyor. Bir kaç saniye içinde gerçekleşen bu olay sonrasında, Erdoğan'ın öfkeli bir şekilde marketten çıktığı görülüyor.

erdogan_yumruk.jpg

Dün Soma'da yaşanan başka bir fotoğraf karesinde Başbakanlık Özel Kalem Müdür yardımcısı Yusuf Yerkel'in, yerdeki bir protestocuya tekme attığı görülüyordu.

Başbakan Erdoğan protestocuya yumruk attı! VİDEO

Twetter fenonemi Esat Ç. bu protestocunun, Yusuf'a ana avrav küfrettiğini ve Yusuf'u darp etiğini belirtti. Yine Esat ç. protestocu grubun madenci yakını değil, özel olarak İstanbul'dan Soma'ya olay çıkarmaya giden İşçi partisinin gençlik kolları mensupları olduğunu belirtti.

İŞTE BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YUMRUK ATTIĞI O VİDEO

Başbakan erdoğan vatandaşa yumruk attığı iddiası devam ediyor. SOL'un paylaştığı bu video da Erdoğan'ın vatandaşa yumruk attığı iddia ediliyor. İşte Erdoğan'ın yumruk attığı iddia edilen o video;

123123123-003.jpg

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim