• BIST 10336.5
  • Altın 2404.901
  • Dolar 32.2673
  • Euro 34.8046
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 28 °C

Başbakan'dan Karaman'daki Çocuk İstismarına İlk Yorum: Aşağılık Mahluk

Başbakan'dan Karaman'daki Çocuk İstismarına İlk Yorum: Aşağılık Mahluk
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'yi sarsan Karaman'daki çocuk istismarı davasıyla ilgili "Bu şahıs bir daha gün yüzü göremeyecek. Aşağılık mahluk." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman'da Ensar Vakfı'nda 5 ay görev yapan M.B. isimli öğretmenin çocuklara taciz etmesiyle ilgili "Bu davanın takipçisi olacağız, yüz karası olan bu şahıs gün yüzü görmeyecek. İnsan bile diyemem. Kim bir çocuğa el uzatırsa en aşağılık mahluktur" dedi. Davutoğlu, Ensar Vakfı'nın insanlığa hizmet ettiğini söylerken "Hepimiz bu tür alçaklıklara karşı tepki gösterelim, siyasi konu yapmayalım" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa'da toplu açılış töreninde konuştu. Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"TERÖRİSTİN SAFINDA MI MİLLETİN SAFINDA MISINIZ?"

"Terör örgütü tarafından maksatlı bir şekilde üretilen birtakım gerçek dışı iddialar maalesef ana muhalefet partisi tarafından ucuz siyasete malzeme ediliyor. Ana muhalefet partisinin görevi teröristin kirli propagandasına çanak tutmak mı, bu milletin terörle mücadelesine destek vermek mi? Bu soruyu altını çizerek soruyorum ve Sayın Kılıçdaroğlu'nun cevap vermesini istiyorum. Siyasetiniz, söylemleriniz teröristlere mi hizmet ediyor, ülkemizin, milletimizin bu badireden çıkmasına mı? Özetle soru şu, teröristlerin safında mısınız, milletimizin yanında mısınız?

"İNSAN BİLE DİYEMEM, AŞAĞILIK MAHLUK"

Karaman'da yaşanan olaydan haberiniz vardır. Çocuklarımıza yönelik istismara karşılık bu cani sapığın hak ettiği ceza, ne yazık ki Ceza Kanunu'muzda yok ama tüm milletimiz emin olsun ki bu caniye gereken cezanın verilmesi için bu davanın ve bu çocukların hukukunun takipçisi olacağız. Hiçbir çocuğun herhangi bir caninin sapığın elinde böylesine mağdur edilmesine izin vermeyiz. İnsanın yüz kararı olan bu şahıs bir daha gün yüzü görmeyecek. Bu olayın kendisi bir insanlık ayıbıdır. Olaydaki faile ben insan bile diyemem. Bu aşağıların aşağısı bir mahluktur. Kim bir çocuğa elini uzatırsa o bütün insanlığın en aşağılık mahluğudur. Buna izin vermedik vermeyiz. Bu memleketin her çocuğu bize emanettir. Eğer kendi kızımızı ve oğlumuzu, herhangi bir vatandaşın kızının ve oğlunun hukukundan ayırırsak, onlara daha fazla bir muhabbetle bakarsak, bu gözler bize haram olsun. Her bir çocuğu aynı muhabbetle seviyoruz. Lakin bir sapık üzerinden içeride ve dışarıda siyasi rant devşirmeye çalışanlar var. Bunları da görmemiz lazım, bu da ayrı bir çocuk istismarıdır.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim