• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Başarılı Öğrenciler Uludağ Üniversitesi’ni Tercih Edecek

Başarılı Öğrenciler Uludağ Üniversitesi’ni Tercih Edecek
Sektörünün öncü firmalarından Öztimurlar İnşaat, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü seçecek en yüksek...

Sektörünün öncü firmalarından Öztimurlar İnşaat, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü seçecek en yüksek puana sahip 5 öğrenciye aylık 500 TL burs verecek.

Uludağ Üniversitesi, herhangi bir bölümü tercih eden en yüksek puana sahip ilk beş öğrenciye aylık ortalama 500 TL burs verecek. Öğrenci kitlesini yükseltme hedefi için Bursa'nın önde gelen kurum ve kuruluşlarının desteğini alan Uludağ Üniversitesi, öğrencilere burs vermeyi taahhüt eden firmalar ile protokol imzalamaya devam ediyor. Orhangazi Belediyesi, Bursa Ticaret Borsası, Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi ile Eker Süt firmalarının katkı koyduğu projeye bir destek de Öztimurlar İnşaat'tan geldi. Üniversite yönetimi Öztimurlar İnşaat ile UÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü seçecek en yüksek puana sahip 5 öğrenciye aylık 500 TL burs verilmesi konusunda protokol imzalandı. Öğrencilerin 2,5 ortalama puanı tutturmaları ve sınıflarını geçmeleri durumunda bursları 4 yıl boyunca hiç kesintiye uğramadan verilmeye devam edecek. Ayrıca İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü birinci olarak bitirecek olan öğrenciye Öztimurlar İnşaat tarafından ayrıca 750 TL daha burs verilecek.

Rektörlük B Salonu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, başarılı öğrencileri Uludağ Üniversitesi'ne çekmek için hayata geçirdikleri burs projesine Bursalı çok sayıda kurum ve kuruluştan destek geldiğini açıkladı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiklerini söyleyen Rektör Ulcay, "Bu projeye destek vermek, sahip çıkmak demek Bursa'ya sahip çıkmak demektir. Şayet başarılı öğrenciler Uludağ Üniversitesi'ne gelirse üniversitenin eğitim kalitesi yükselir. Başarılı öğrenci de ileride çalışacağı firmalara katkı sağlar" dedi.

Öztimurlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Öztimur ise öğrenci kalitesinin yükseltilmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Başarılı Öğrenciler Uludağ Üniversitesi’ni Tercih Edecek

Başarılı Öğrenciler Uludağ Üniversitesi’ni Tercih Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim