• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Başarılı İHL öğrencileri ödüllendirildi

Başarılı İHL öğrencileri ödüllendirildi
İmam hatip ortaokulu öğrencileri, TEOG başarılarından dolayı ödüllendirildi.

İmam hatip ortaokulu öğrencileri, TEOG başarılarından dolayı ödüllendirildi. Merkez ve ilçelerde bulunan 14 imam hatip ortaokulundan 150 öğrenciye madalya ve ödül verildi.

Sivas İmam Hatipliler Derneği Öncü Akademi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye ve Eğitim Bir-Sen tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde sınavda başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla tören düzenlendi. Törene Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan, şube müdürleri, okul müdürleri, İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamet Şimşek, yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamet Şimşek, imam hatiplilerin önünde hiçbir engel kalmadığını belirterek, eski başarılarına tekrar kavuştuğunu söyledi. 28 Şubat'ta anlamlı bir programı icra etmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Şimşek, bütün engellemelere rağmen imam hatiplilerin başarısını ispat ettiğini vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Şimşek ayrıca TEOG ikinci sınavında tüm öğrencilere başarılar diledi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Tutkun ve Müdürvekili Harun Tan ise imam hatip ortaokulu ve liselerin önemine değindi. Okullarda artık engel kalmadığını, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bütün okullarda dershaneler gibi kurslar verildiğini belirten Tutkun ve Tan, milli ve manevi değerlere sahip çıkacak gençlerin önünün açıldığını dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından ortaokul öğrencileri tarafından şiir ve ilahi okunduktan sonra törene geçildi. Merkez ve ilçe imam hatip ortaokullarında TEOG sınavında 100 puan üzerinde puan alarak başarı gösteren 150 öğrenciye çeşitli hediye verildi.

İmam hatip ortaokulları arasında en fazla puanı alan Şemsi Sivasi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hayrunnisa Korucu da altın, plaket ve hediye ile ödüllendirildi.Cihan

Başarılı İHL öğrencileri ödüllendirildi

Başarılı İHL öğrencileri ödüllendirildi

Başarılı İHL öğrencileri ödüllendirildi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim