• BIST 9889.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Başakşehir’e Sis Çöktü

Başakşehir’e Sis Çöktü
Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Başakşehir İlçesi'nde yoğun sis hakim oldu.

Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Başakşehir İlçesi'nde yoğun sis hakim oldu. Görüş mesafesi iyice düşerken, maçın ertelenebileceği sorusu akıllara geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta erteleme maçında Beşiktaş, bu akşam saat 19.30'da Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek. Yoğun kar nedeniyle yaklaşık 2 hafta önce oynanamayan mücadele bugünde "Sis" engeline takılabilir.

İstanbul son günlerde şubat ayının en sıcak günlerini yaşıyor. Bugün de İstanbul'da 18 derece hissedilen hava sıcaklığının en olumsuz etkisi ise Başakşehir'e aniden bastıran sis oldu. Beşiktaş'ın bu akşam erteleme maçında Mersin İdmanyurdu mücadelesi öncesi Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda tipiyle gelen sis görüş mesafesini de düşürdü. Bu da akıllara "Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçı tekrar ertelenecek mi?" sorusunu akıllara getirdi. Mücadelenin oynanıp oynanmayacağı ise hakem Barış Şimşek'in yapacağı kontrollerin ardından belli olacak.

Karşılaşmayı yayınlayacak yayıncı kuruşulun kameramanlarının da sisten dolayı çekim yapmakta sıkıntı yaşaması ihtimalinden dolayı da maçın ertelenebileceği iddia ediliyor.

DOĞAN: "BAŞAKŞEHİR'DE MÜTHİŞ BİR SİS VAR"

Karşılaşma öncesi Sabah Gazetesi Spor Yazarı Fatih Doğan da Başakşehir'de bastıran sisle ilgili İHA'ya yaptığı açıklamada, "Başakşehir Stadı'nda ilginç bir durum var. Mersin İdmanyurdu maçı kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. Bugün de Başakşehir'de müthiş bir sis var. 200 metreye kadar görüş mesafesi azalmış durumda. Allah'tan sahanın mesafesi 100 metre. En azından futbolcular birbirini görecektir. Ama dediğim gibi bu civarda müthiş bir sis yoğunluğu var. Hakem de bu sis yoğunluğunun artmasını değerlendirecektir. Umarım Beşiktaş ve Mersin İdmanyurdu maçı program dahilinde bu karşılaşmayı oynar. Şu anda oynanacak gözüküyor. Ancak ilerleyen zamanlarda ne olur, bekleyip göreceğiz" dedi.

Başakşehir’e Sis Çöktü

Başakşehir’e Sis Çöktü

Başakşehir’e Sis Çöktü

Başakşehir’e Sis Çöktü

Başakşehir’e Sis Çöktü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim