• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Başakşehir 23 Nisan’ı Sporla Kutladı

Başakşehir 23 Nisan’ı Sporla Kutladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Başakşehir'de çeşitli spor etkinlikleri ile coşku içinde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Başakşehir'de çeşitli spor etkinlikleri ile coşku içinde kutlandı. "Baba Oğul Futbol Turnuvası'ndan, uçurtma gösterilerine kadar birçok etkinliğin yapıldığı parkta çocuklar doyasıya eğlendi.

Başakşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başakşehir Spor Parkı'nda çeşitli spor etkinlikleri düzenledi. Etkinliğe Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı. Parkta düzenlenen etkinlik, 12-15 yaş arası çocukların koşu yarışı ile başladı. Ardından bisiklet, karate ve tekvando takımlarının gösterileri ile devam etti. "Baba Oğul futbol Turnuvası'nın başlangıç vuruşunu Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptı. Turnuvanın bitiminde "Anne Kız Voleybol Turnuvası" ve uçurtma gösterileri yapıldı. Çocuklar için mısır ve pamuk şeker ikramında bulunulurken, şişme oyun alanlarında çocuklar doyasıya eğlendi.

"YENİ NESLİN SPORLA DAHA İÇ İÇE OLMASINI SAĞLAMIŞ OLUYORUZ"

Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Başakşehir Belediye Başkanı Uysal, "Kaymakamımızla birlikte bugün ilçemizde çelenk töreni ve arkasından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırladığı okuldaki programı yaptık. Bir çocuk bayramının en güzel sporla kutlanacağını düşündük. Çocuklarımızı anne babaları ile birlikte burada misafir ettik. Onlarla beraber değişik turnuvalar ve yarışlar yaptık. Bizde burada spor ile sağlıklı nesiller yetiştirerek yeni neslin sporla daha iç içe olmasını sağlamış oluyoruz" dedi.

Etkinliğe katılan çocukları ve ailelerini kutladığını söyleyen Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, "Çocuklarımızın çok coşkulu bir şekilde katılımı ile devam ediyor. Belediyemizin kazandırdığı spor alanlarında daha sağlıklı nesiller yetiştirebilmek ve bayramın anlamına uygun olarak da çeşitli aktiviteler düzenlemek açısından güzel bir program oldu" şeklinde konuştu.

Başakşehir 23 Nisan’ı Sporla Kutladı

Başakşehir 23 Nisan’ı Sporla Kutladı

Başakşehir 23 Nisan’ı Sporla Kutladı

Başakşehir 23 Nisan’ı Sporla Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim